sugeng rawuh

Sampeyan bakal nemokake Solusi sing tepat sing dikarepake

Industri pipa DEYE minangka perusahaan klompok sing terintegrasi karo P&P, manufaktur lan Pemasaran ing Industri Katup, kita fokus kanggo nemokake solusi kanggo kebutuhan industri Piping lan nyedhiyakake layanan profesional kanggo katup umum lan aksesoris katup & katup khusus, komponen pipa kalebu flensa counter, gasket, bolts lan perkakas.

Industri pipa Deye nggawe loro lokakarya kanggo produksi Katup. Katup DEYE (Wenzhou) fokus ing katup API kanggo Minyak & Gas, Petrochemical lan Banyu Laut. Katup DEYE (Hebei) Fokus ing katup kanggo perawatan banyu lan panggunaan pipa. Katup kanggo Banyu Ngombe Kanthi Sertifikat sing disetujoni WRAS.

  • index-about

produk panas

VALVE FOR PETROLEUM AND CHEMICAL INDUSTRY

VALVE KANG INDUSTRI PETROLEUM lan KIMIA

Katup sing dirancang API kalebu katup gerbang, katup cek, katup global, katup bola, katup plug, umume digunakake ing proyek Petroleum lan industri kimia.

Sinau
Luwih +
  • promote4
  • promote5
  • API Valves For Oil & Gas
  • /2439-product/
VALVE FOR SEAWATER PROJECT AND OFFSHORE INDUSTRY

VALVE UNTUK PROYEK SEAWATER DAN INDUSTRI OFFSHORE

Katup bahan anti korosi sing dhuwur kalebu katup gerbang, katup cek, katup global, katup bola, katup Kupu-kupu dll., Umume digunakake ing proyek banyu laut lan industri lepas pantai.

Sinau
Luwih +
  • API Valves For Oil & Gas
  • BRZ-BF-02F
  • BRZ-GL-03
  • API/ANSI Gate Valve
VALVE FOR DRINKING WATER AND PLUMBING

VALVE KANG MINUM AIR LAN PLUMBING

Katup gerbang sing ora beracun, katup, Katup kupu-kupu, katup udara dll, umume digunakake kanggo ngombe proyek Banyu portebel kanthi materi sing disetujoni WRAS.

Sinau
Luwih +
  • promote_004
  • promote_5
  • promote_6
  • promote_8
  • ukuran gedhe Katup Eksentrik dobel kanggo proyek Banyu Sipil

    Kita nawakake katup kupu-kupu eksentrik kaping pindho ing DN150-2500 sing dirancang kanthi fokus daya tahan. Cakram sing miring lan aman, desain segel sing dioptimalake lan zona pungkasan poros sing dilindhungi korosi kabeh fitur cocog karo standar API609, BS5155 Low head loss / Cocog kanggo ...

  • Proyek Stasiun Pompa – JUL. 16, 2020

    Katup gerbang besi mulur karo Kursi Perunggu DN1500 kanthi tutup katup Fungsi katup bypass katup gerbang sing dipasang ing pompa banyu gedhe yaiku kanggo ngentekake lan nambah banyu: 1. Nalika pompa banyu gedhe wiwit mlaku, yen ana hawa ing w ...