Katup waja ayunan WCB waja karbon CVC-00150

Katup waja ayunan WCB waja karbon CVC-00150

Katrangan singkat:

No Series.: CVC-00150
Produsen Katup WCB China DEYE Nyedhiyakake katup ayunan WCB waja karbon, API / BS1868, 3 Inci, Kelas 150LBS, Tutup Bolt, ASME B16.10, -29 ℃ ~ + 425 ℃.


  • Fitur

    Range Produk

    Fungsi

    Lamaran

    Detil Cepet

    Standar desain: API 600.API594 BS1868

    Awak: WCB. Baja Karbon

    Diameter nominal: 3 "4" 6 "

    Tekanan: CL150LBS

    Sambungan pungkasan: RF. Flange

    Pasuryan: ASME B16.10.

    Suhu kerja: -29~ + 425.

    Tes lan pengawasan: API 598.

    Katup Centhang Tutup Bolt BC

    Katup cek Priksa lengkap

    Katup Priksa Cakram Flat Pin Tinggi

    Miturut sistem pass utawa Déwan bobot Lever lan Counter

     

    Range Produk

    Bahan sing kasedhiya: Baja karbon, Baja tahan karat, Baja campuran. A216WCB / LCB / WC9 / C5 / CF8M / CF3

    Batang Opsional: A182F6a, A182F304, A182F616, F51 / F53

    Kursi & Trim Opsional: Stelite, STL, 2CR13, SS304, SS316 / F51

    Potong 1 #, Potong 5 #, Potong 8 #, Potong 10 #, Potong 12 #

    Sambungan Akhir Opsional: BW, Flanged, utas.

    Rentang diameter ukuran katup: 1/2 ″ ~ 60 ″ (DN15 ~ DN1500).

    Range tekanan: 150lbs ~ 2500lbs (PN16 ~ PN420).

    Operasi Opsional: jinis utawa Lever otomatis lan bobot kontra

     

    Kinerja & Fungsi

    Katup priksa ayunan nggunakake struktur ayunan internal. Kabeh bagean mbukak lan nutup katup dipasang ing njero awak katup lan ora nembus awak katup. Kajaba cincin gasket lan segel ing flange tengah, ora ana titik bocor, sing nyegah kemungkinan bocor katup. Swing check rocker arm lan katup katup ayunan nggunakake struktur sambungan bola, saéngga disk katup duwe tingkat kebebasan tartamtu sajrone kisaran 360 derajat, kanthi kompensasi posisi mikro sing cocog.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Bahan sing kasedhiya: Baja karbon, Baja tahan karat, Baja campuran. A216WCB / LCB / WC9 / C5 / CF8M / CF3

    Batang Opsional: A182F6a, A182F304, A182F616, F51 / F53

    Kursi & Trim Opsional: Stelite, STL, 2CR13, SS304, SS316 / F51

    Potong 1 #, Potong 5 #, Potong 8 #, Potong 10 #, Potong 12 #

    Sambungan Akhir Opsional: BW, Flanged, utas.

    Rentang diameter ukuran katup: 1/2 ″ ~ 60 ″ (DN15 ~ DN1500).

    Range tekanan: 150lbs ~ 2500lbs (PN16 ~ PN420).

    Operasi Opsional: jinis utawa Lever otomatis lan bobot kontra

    Katup priksa ayunan nggunakake struktur ayunan internal. Kabeh bagean mbukak lan nutup katup dipasang ing njero awak katup lan ora nembus awak katup. Kajaba cincin gasket lan segel ing flange tengah, ora ana titik bocor, sing nyegah kemungkinan bocor katup. Swing check rocker arm lan katup katup ayunan nggunakake struktur sambungan bola, saéngga disk katup duwe tingkat kebebasan tartamtu sajrone kisaran 360 derajat, kanthi kompensasi posisi mikro sing cocog.

    Medium yaiku banyu, uap, gas, medium korosif, minyak, obat, lsp.

    Cocog kanggo media resik, ora cocog kanggo media kanthi partikel padhet lan viskositas dhuwur.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita