baja karbon A216 WCB 150LBS Globe Valve GVC-00150

baja karbon A216 WCB 150LBS Globe Valve GVC-00150

Katrangan singkat:

No Series.: GVC-00150

Produsen Katup Globe WCB China DEYE Nyedhiyakake baja karbon A216 WCB 150LBS Globe Valve, API 600 / BS1873, 8 Inci, RF End, Operasi Handwheel, ASME B16.10, -29~ + 425.


  • Fitur

    Rentang Produk:

    Kinerja:

    Aplikasi

    Detil Cepet

    Standar desain: API 600.ANSI B16.34

    Bahan awak: WCB.

    Dhiameter nominal: 8 ″ .6 "12"

    Tekanan: CL150

    Sambungan pungkasan: RF.

    Ngadhepi rai: ASME B16.10.

    Suhu kerja: -29~ + 425.

    Cara operasi: handwheel.

    Tes lan pengawasan: API 598.

    Katup globe BB / WB OS & Y

    Dening nglumpukake sistem

    Katup Globe Disc sing conical / Flat

     

    Rentang Produk:

     Bahan sing kasedhiya: Baja karbon, Baja tahan karat, Baja campuran. A216WCB / LCB / WC9 / C5 / CF8M / CF3

    Batang Opsional: A182F6a, A182F304, A182F616, F51 / F53

    Kursi Pilihan: Stelite, STL, 2CR13, SS304, SS316 / F51

    Potong 1 #, Potong 5 #, Potong 8 #, Potong 10 #

    Sambungan Akhir Opsional: BW, Flanged, utas.

    ASME B 16.5, ASME 16.47, ASME B 16.25 B.16.11

    Operasi Opsional: Roda tangan, Gearbox, Listrik, Pneumatik, aktuator hidrolik Elektro.

    Ukuran katup: 1/2 ″ ~ 60 ″ (DN15 ~ DN1500).

    Rentang peringkat: 150lbs ~ 2500lbs (PN16 ~ PN420).

    Pemeriksaan lan tes saben API598 Tekanan ing disk

     

    Kinerja:

     Keuntungan:

    Kemampuan shutoff sing apik

    Kemampuan throttling sing cukup

    Stroke luwih cendhek (dibandhingake karo katup gerbang)

    Kasedhiya nganggo pola tee, wye, lan sudut, sing saben duwe kapabilitas unik

    Gampang dipasang mesin utawa dipasang maneh ing kursi

    Kanthi cakram ora dipasang ing batang, katup bisa digunakake minangka katup mandeg

     Kelemahane:

    Tekanan tekanan luwih dhuwur (dibandhingake karo katup gerbang)

    Mbukak kekuwatan sing luwih gedhe utawa aktuator sing luwih gedhe kanggo nyelehake katup (kanthi tekanan ing sangisore kursi)

    Aliran throttling ing sangisore kursi lan shutoff mili ing kursi

     

    Aplikasi

    Sistem banyu adhem yen aliran kudu diatur

    Sistem minyak bahan bakar nalika aliran diatur lan sesak bocor iku penting

    Ventilasi titik dhuwur lan saluran titik sedheng nalika kenceng lan keamanan bocor dadi pertimbangan utama

    Air pakan, pakan kimia, ekstraksi udara kondensor, lan sistem saluran ekstraksi

    Guci lan saluran ketel, lubang uap lan saluran uap utama, lan saluran pemanas

    Seal turbin turbin

    Sistem minyak pelincir turbin lan liya-liyane


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Bahan sing kasedhiya: Baja karbon, Baja tahan karat, Baja campuran. A216WCB / LCB / WC9 / C5 / CF8M / CF3

    Batang Opsional: A182F6a, A182F304, A182F616, F51 / F53

    Kursi Pilihan: Stelite, STL, 2CR13, SS304, SS316 / F51

    Potong 1 #, Potong 5 #, Potong 8 #, Potong 10 #

    Sambungan Akhir Opsional: BW, Flanged, utas.

    ASME B 16.5, ASME 16.47, ASME B 16.25 B.16.11

    Operasi Opsional: Roda tangan, Gearbox, Listrik, Pneumatik, aktuator hidrolik Elektro.

    Ukuran katup: 1/2 ″ ~ 60 ″ (DN15 ~ DN1500).

    Rentang peringkat: 150lbs ~ 2500lbs (PN16 ~ PN420).

    Pemeriksaan lan tes saben API598 Tekanan ing disk

    Keuntungan:

    Kemampuan shutoff sing apik

    Kemampuan throttling sing cukup

    Stroke luwih cendhek (dibandhingake karo katup gerbang)

    Kasedhiya nganggo pola tee, wye, lan sudut, sing saben duwe kapabilitas unik

    Gampang dipasang mesin utawa dipasang maneh ing kursi

    Kanthi cakram ora dipasang ing batang, katup bisa digunakake minangka katup mandeg

     

    Kelemahane:

    Tekanan tekanan luwih dhuwur (dibandhingake karo katup gerbang)

    Mbukak kekuwatan sing luwih gedhe utawa aktuator sing luwih gedhe kanggo nyelehake katup (kanthi tekanan ing sangisore kursi)

    Aliran throttling ing sangisore kursi lan shutoff mili ing kursi

    Sistem banyu adhem yen aliran kudu diatur

    Sistem minyak bahan bakar nalika aliran diatur lan sesak bocor iku penting

    Ventilasi titik dhuwur lan saluran titik sedheng nalika kenceng lan keamanan bocor dadi pertimbangan utama

    Air pakan, pakan kimia, ekstraksi udara kondensor, lan sistem saluran ekstraksi

    Guci lan saluran ketel, lubang uap lan saluran uap utama, lan saluran pemanas

    Seal turbin turbin

    Sistem minyak pelincir turbin lan liya-liyane

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita