1500LBS Segel tekanan Globe Valve kanthi flange GVC-001500-F

1500LBS Segel tekanan Globe Valve kanthi flange GVC-001500-F

Katrangan singkat:

Seri No .: GVC-001500-F

Produsen Katup Globe WCB China DEYE Nyedhiyakake Valve Globe Valve 1500LBS kanthi flange, API 600 / BS1873, 4 Inci, RTJ End, Operasi Handwheel, ASME B16.10, -29~ + 425.


  • Fitur

    Rentang Produk:

    Kinerja:

    Aplikasi

    Detil Cepet

    Standar desain: API 600.ANSI B16.34

    Bahan awak: WCB.

    Dhiameter nominal: 4 "

    Tekanan: CL1500LBS  

    Sambungan pungkasan: FLANGE RTJ

    Pasuryan: ASME B16.10.

    Suhu kerja: -29~ + 425.

    Cara operasi: handwheel.

    Tes lan pengawasan: API 598.

    Katup Globe Tekanan Segel

    Katup OS & Y Globe

     

    Rentang Produk:

    Bahan sing kasedhiya: Baja karbon, Baja tahan karat, Baja campuran. A216WCB / LCB / WC9 / C5 / CF8M / CF3

    Batang Opsional: A182F6a, A182F304, A182F616, F51 / F53

    Kursi Pilihan: Stelite, STL, 2CR13, SS304, SS316 / F51

    Potong 1 #, Potong 5 #, Potong 8 #, Potong 10 #

    Sambungan Akhir Opsional: BW SCH80, SCH160, Flanged RTJ RF, utas.

    ASME B 16.5, ASME 16.47, ASME B 16.25 B.16.11

    Operasi Opsional: Roda tangan, Gearbox, Listrik, Pneumatik, aktuator hidrolik Elektro.

    Ukuran katup: 1/2 ″ ~ 48 ″ (DN15 ~ DN1200).

    Rentang peringkat: 150lbs ~ 2500lbs (PN16 ~ PN420).

    Pemeriksaan lan tes saben API598 Tekanan ing disk

    Cara sing Dioperasikake: Rodha tangan, Gir Bevel, Pneumatik, Listriklsp

     

    Aplikasi

    Katup Globe Tekanan Segels cocog kanggo uap tekanan tinggi, cair, pembentuk katalitik, hidrokrakter lan layanan angel liyane. Ing jagad tekanan dhuwur, tekanan katup suhu tinggi, Globe Valve segel tekanan terus nyedhiyakake macem-macem industri kanthi tekanan, bebas bocor, lan tekanan sing ngemot wates. Katup iki paling cocog kanggo aplikasi throttling kanthi tekanan dhuwur lan suhu.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Bahan sing kasedhiya: Baja karbon, Baja tahan karat, Baja campuran. A216WCB / LCB / WC9 / C5 / CF8M / CF3

    Batang Opsional: A182F6a, A182F304, A182F616, F51 / F53

    Kursi Pilihan: Stelite, STL, 2CR13, SS304, SS316 / F51

    Potong 1 #, Potong 5 #, Potong 8 #, Potong 10 #

    Sambungan Akhir Opsional: BW SCH80, SCH160, Flanged RTJ RF, utas.

    ASME B 16.5, ASME 16.47, ASME B 16.25 B.16.11

    Operasi Opsional: Roda tangan, Gearbox, Listrik, Pneumatik, aktuator hidrolik Elektro.

    Ukuran katup: 1/2 ″ ~ 48 ″ (DN15 ~ DN1200).

    Rentang peringkat: 150lbs ~ 2500lbs (PN16 ~ PN420).

    Pemeriksaan lan tes saben API598 Tekanan ing disk

    Cara sing Dioperasikake: Rodha tangan, Gir Bevel, Pneumatik, Listriklsp

    klep segel tekanan yaiku bonnet wiwitan sing narik bolt ngencengi bonnet sing banjur nyegel gasket segel tekanan menyang awak. Banjur tekanan sistem mbantu luwih akeh tenaga kanggo nutup gasket. Mula, nalika tekanan sistem mundhak, potensial kebocoran liwat sendi awak / bonnet mudhun.

     - Awak cekap mesin kanthi flensa integral.

    –Dis Swivel mesin kanthi tepat minangka standar sing nyedhiyakake kenceng banget.

    –Gawe batang kanthi benang ACME presisi kanthi wiwitan siji utawa kaping pindho kanggo operasi cepet.

    –Paket batang dirancang kanggo ngontrol bocor emisi buronan sing paling luweh menyang atmosfer lan dijamin karo area penyegelan batang finish.

    –Live loading ing pengepakan bisa diwenehake minangka panjaluk.

    –Jok mburi kudu diulirake utawa dilas kanggo nggampangake panggantos pengepakan kanthi tekanan garis.

    Dering Kursi sing luwih dawa dirancang kanggo suhu sing luwih dhuwur lan tekanan sing luwih dhuwur.

    –Loro potongan kelenjar lan kelenjar flange kanggo nyandhang gagang gagang.

    –Layanan Nace MR-01-75 utawa MR-01-03 kaya sing dibutuhake.

    –Valves bisa disedhiyakake karo aktuator Pneumatik, Hidrolik utawa listrik.

    –Aksesori kayata switch limit, lsp bisa disedhiyakake minangka opsional.

    Pressure Seal Globe Valves iku cocog kanggo uap tekanan tinggi, cair, reformasi katalitik, hidrokrakter lan layanan angel liyane. Ing jagad tekanan dhuwur, tekanan katup suhu tinggi, Globe Valve segel tekanan terus nyedhiyakake macem-macem industri kanthi tekanan, bebas bocor, lan tekanan sing ngemot wates. Katup iki paling cocog kanggo aplikasi throttling kanthi tekanan dhuwur lan suhu.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita