Katup kupu-kupu lug kaping telu MBV-00150-6L

Katup kupu-kupu lug kaping telu MBV-00150-6L

Katrangan singkat:

Seri No.: MBV-00150-6L

Produsen Katup Kupu-kupu Tiongkok DEYE Nyedhiyakake Katup Kupu-kupu Lug, API609, 6 Inci, PN16, RF End, Operasi Gearbox, -40~ + 650.


  • Fitur

    Range Produk

    Kinerja segel

    Aplikasi:

    Detil Cepet

    Standar desain: API609

    Bahan awak: Baja tahan karat

    Dhiameter nominal: 8 ″ .6 "12"

    Tekanan: PN16

    Sambungan pungkasan: RF. Flange / flange FF

    Pasuryan: EN558 Series 20, ISO5752 Series 13

    Biasa Suhu kerja: -40~ + 650.

    Tes lan pengawasan: API 598.

    Penutupan Nyenyet Gelembung

    Fungsi Aman Geni

    Batang Blowout-Bukti

    Kursi grafit sing bisa dianyari

     

    Range Produk

    Katup Kupu-kupu sing diimbangi kaping telu API ANSI

    Rating Tekanan saka 150LBS nganti 2500LBS. PN6-PN400

    Ukuran Range: 2 "-48"

    Jinis: Wafer, Lug, Flanged, khusus

    Kode Desain: API609 & ASME B 16.34

    Awak sing kasedhiya: ASTM A216WCB / LCB / CF8M / CF3M

    Segel Laminasi sing kasedhiya: SS316 + SS316 / Graphite / PTFE / Teflon

    Ring Protect sing kasedhiya: A105 / LF2 / CF8M

     

    Opsional kasedhiya miturut panjaluk

    Kursi sing Bisa Dianyari 17-4H / SS304 / SS316

    Seal Logam nganti Logam: A182F316 + STelit STL

     

    Kinerja segel

    Struktur segel keras logam multi-lapisan telung eksentrik, umume nggunakake sandwich saka baja logam lan grafit.

    Siji lapisan lembaran baja logam, banjur siji lapisan grafit, lan banjur siji lapisan hasil baja logam. siklus kaya, spesifikasi beda, jumlah lapisan uga beda

     

    Aplikasi:

    Katup kupu-kupu jinis lug umume digunakake ing: kimia, petrokimia, peleburan, farmasi, panganan lan industri liyane, medium kalebu SO2, uap, udara, gas batubara, amonia, gas CO2, minyak, banyu, brine, jeruk, banyu laut, nitrat asam, asam hidroklorat, asam sulfat, asam fosfat, lsp. katup kupu digunakake minangka piranti sing ngatur lan mateni ing pipa.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Katup Kupu Kupu Katup API ANSI

    Rating Tekanan saka 150LBS nganti 2500LBS. PN6-PN400

    Ukuran Range: 2 "-48"

    Jinis: Wafer, Lug, Flanged, khusus

    Kode Desain: API609 & ASME B 16.34

    Awak sing kasedhiya: ASTM A216WCB / LCB / CF8M / CF3M

    Segel Laminasi sing kasedhiya: SS316 + SS316 / Graphite / PTFE / Teflon

    Ring Protect sing kasedhiya: A105 / LF2 / CF8M

     

    Struktur segel keras logam multi-lapisan telung eksentrik, umume nggunakake sandwich saka baja logam lan grafit.

    Siji lapisan lembaran baja logam, banjur siji lapisan grafit, lan banjur siji lapisan hasil baja logam. siklus kaya, spesifikasi beda, jumlah lapisan uga beda

    Katup kupu-kupu jinis lug umume digunakake ing: kimia, petrokimia, peleburan, farmasi, panganan lan industri liyane, medium kalebu SO2, uap, udara, gas batubara, amonia, gas CO2, minyak, banyu, brine, jeruk, banyu laut, nitrat asam, asam hidroklorat, asam sulfat, asam fosfat, lsp. katup kupu digunakake minangka piranti sing ngatur lan mateni ing pipa.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita