Baja Karbon flanged 150LBS katup bola sing diapit nganggo tuas berlapis stopper BV-0150-2F

Baja Karbon flanged 150LBS katup bola sing diapit nganggo tuas berlapis stopper BV-0150-2F

Katrangan singkat:

Seri No. BV-0150-2F

Cina 2 PC flanged WCB ball valve Produsen DEYE Nyedhiyakake Baja Karbon flanged 150LBS katup bola sing diapit karo tuas berlapis stopper


  • Fitur

    Range Produk:

    Kinerja:

    Aplikasi:

    Detil Cepet

    Standar desain: API600 / ANSI B16.34

    Bahan awak: baja karbon WCB

    Bal: A105 + ENP

    Dhiameter nominal: 6 "

    Tekanan: 150LBS

    Sambungan pungkasan: Flanged RF ANSI B16.5

    Segel: PTFE RPTFE

    Pasuryan: ANSI B16.10

    Cara operasi: Tuas

    Tes lan pengawasan: API 598.

    Desain Bal Floating

    Bosen kebak

     

    Spesifikasi / Fitur Utama

    Kinerja sealing sing dipercaya lan torsi cilik; ;

    Paket emisi sing sithik;

    Desain batang sing aman, anti-statis lan anti-blowout;

    Piranti kunci sing opsional

    Flange ndhuwur ISO 5211 opsional.

    Bal dilapisi nikel Listrik tanpa Listrik kanggo panyegelan gelembung lan torsi operasi sing kurang

    Alur Bi-Directional

    Sealing kaping pindho ing sambungan batang, kelenjar batang lan sambungan

    Kursi njamin panyegelan tekanan rendah lan dhuwur lan rongga awak lega

     

    Range Produk:

    Opsional Konstruksi: 3 pcs, 1 pcs, 2 pcs awak.

    Full Bore / Ngurangi Bore

    Desain Bal Floating utawa bal Trunnion Mounted.

    Opsional Ends: BW, flanged RTJ RF FF, NPT, BSP.

    Segel opsional: PTFE, RPTEF, Metal Seated

    Bahan Awak sing kasedhiya: ASTM A216WCB / LCB / CF8M / 4A / 5A / Steel Alloy

    Bal sing kasedhiya: SS304, SS316, Type Solid, A105 + ENP.

    Rentang Tekanan: 150LBS-2500LBS, PN10-PN420

    Ukuran Ukuran: 2 "-48" DN50-DN1200mm

     

    Kinerja:

    katup werni waja yaiku supaya pipa lancar utawa diblokir kanthi muter werni. Saklar katup bola ukurane cilik lan ukurane, bolong awak bisa digawe dhiameter gedhe, katup bal kanthi panyegelan sing bisa dipercaya, struktur sing gampang, pangopènan sing gampang, permukaan segel lan permukaan bola asring ing kahanan tertutup, ora gampang bisa eroded dening medium, lan digunakake ing macem-macem industri.

    Bahan awak bisa dadi WCB, CF8 (304), CF3 (304L), CF8M (316), CF3M (316L), Ti, 4A, 5A. Pilih macem-macem bahan, bisa ditrapake ing banyu, uap, minyak, asam nitrat, asam asetik, media oksidasi, urea lan media liyane.

     

    Aplikasi:

    Umume digunakake ing minyak bumi, petrokimia, kimia, metalurgi, tenaga listrik, konservasi banyu, konstruksi perkotaan, perlindungan geni, mesin, industri batu bara lan panganan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Opsional Konstruksi: 3 pcs, 1 pcs, 2 pcs awak.

    Full Bore / Ngurangi Bore

    Desain Bal Floating utawa bal Trunnion Mounted.

    Opsional Ends: BW, flanged RTJ RF FF, NPT, BSP.

    Segel opsional: PTFE, RPTEF, Metal Seated

    Bahan Awak sing kasedhiya: ASTM A216WCB / LCB / CF8M / 4A / 5A / Steel Alloy

    Bal sing kasedhiya: SS304, SS316, Type Solid, A105 + ENP.

    Rentang Tekanan: 150LBS-2500LBS, PN10-PN420

    Ukuran Ukuran: 2 "-48" DN50-DN1200mm

    katup werni waja yaiku supaya pipa lancar utawa diblokir kanthi muter werni. Saklar katup bola ukurane cilik lan ukurane, bolong awak bisa digawe dhiameter gedhe, katup bal kanthi panyegelan sing bisa dipercaya, struktur sing gampang, pangopènan sing gampang, permukaan segel lan permukaan bola asring ing kahanan tertutup, ora gampang bisa eroded dening medium, lan digunakake ing macem-macem industri.

    Bahan awak bisa dadi WCB, CF8 (304), CF3 (304L), CF8M (316), CF3M (316L), Ti, 4A, 5A. Pilih macem-macem bahan, bisa ditrapake ing banyu, uap, minyak, asam nitrat, asam asetik, media oksidasi, urea lan media liyane.

    Umume digunakake ing minyak bumi, petrokimia, kimia, metalurgi, tenaga listrik, konservasi banyu, konstruksi perkotaan, perlindungan geni, mesin, industri batu bara lan panganan

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita