Babagan Kita

Babagan Kita

Industri Pipa DEYE

Industri pipa DEYE minangka perusahaan klompok sing terintegrasi karo P&P, manufaktur lan Pemasaran ing Industri Katup, kita fokus kanggo nemokake solusi kanggo kebutuhan industri Piping lan nyedhiyakake layanan profesional kanggo katup umum lan aksesoris katup & katup khusus, komponen pipa kalebu flensa counter, gasket, bolts lan perkakas.

Bisnis Lingkup 

Industri Pipa Deye nggawe loro lokakarya kanggo produksi Katup. Katup DEYE (Wenzhou) fokus ing katup API kanggo Minyak & Gas, Petrochemical lan Banyu Laut.
Katup DEYE (Hebei) Fokus ing katup kanggo perawatan banyu lan panggunaan pipa. Katup kanggo Banyu Ngombe Kanthi Sertifikat sing disetujoni WRAS.

Kita uga kerja sama karo atusan katup pabrik lan pemasok kanggo macem-macem jinis katup, bagian katup, casting lan potongan tempa. Karo tim sing duwe pengalaman tuku 12 taun & 3 insinyur proyek & 6 inspektur kontrol kualitas. DEYE profesional lan cukup akal kanggo nemokake katup sing cocog kanggo sampeyan.

Saiki ruang lingkup pasokan katup kalebu ing ngisor iki
Katup API 6D / API600: Katup Gerbang mriksa katup, katup Globe, Katup plug, katup bal.
Katup kupu-kupu Kinerja Tinggi API609. Katup kupu-kupu nutup kerugian, katup Kupu Eksentrik.
API594 Katup Priksa.
BS1868 Ayunan mriksa katup
API602 Katup palsu kanthi tekanan dhuwur nganti 4500LBS.
BS5163 & BS6364 Katup gerbang Rising & Non Rising kanggo banyu.
DIN3352 F4 / F5 / F7 DIN3202 Katup banyu wesi / baja.
Katup banyu AWWAC504 / C500 / AWWAC519 / C515.
Flensa, gasket, baut & Kacang.
Pipa mulus / gandheng.

Solusi tunggal Sumber
Pelanggan duwe pilihan bahan trim lan awak lengkap, bypass lan konektor kalebu: indikator angkat, aktuator pneumatik lan listrik, gir bevel, roda rantai, batang ekstensi, tuas lan adaptor.

Tekanan Cast Valve kisaran 150 # nganti 1500 # lan rating suhu paling sithik
-200 ° C. Teknisi kita uga bisa ngatur konfigurasi supaya cocog karo kabutuhan sampeyan. Dhukungan Gambar CAD & PDF miturut sarat apa wae.

Misi Kita
Kanggo nyedhiyakake layanan lan nyedhiyakake produk sing apik banget kanggo memenuhi kebutuhan para pelanggan.
Bantuan teknis kanggo ndhukung proyek pelanggan.

Dadi efektif biaya liwat kinerja Kualitas Total lan nyedhiyakake sumber daya sing dibutuhake kanggo ndhukung komitmen kanggo nambah produk, proses lan layanan pelanggan.

about-us1
acd7d4c91
about-us03

● Produk diproduksi lan dites kanthi ketat miturut ASTM, ASME, API lan kode industri lan spesifikasi liyane sing ditrapake.
● Sertifikasi Bahan kasedhiya miturut panyuwunan spesifikasi bahan ASTM / ASME sing ditrapake kanggo kabeh awak katup lan bonnet lan trims sing diwenehake DEYE.
● Peralatan mesin modern ditambah prosedur pamriksaan kaku kanggo kabeh bagean njamin akurasi dimensi kanggo saben bagean.
● Prosedur Jaminan Mutu kalebu, 100% tes hidrostatik lan pneumatik kabeh katup sing cocog karo standar API lan kode industri sing ditrapake.
● Bahan kimia lan mekanik katup baja cor bisa dilacak karo panas panas casting asli.

DEYE Valve netepi kualitas minangka prioritas, nduweni kemampuan pangembangan teknis sing kuat, peralatan pangolahan lan uji coba kelas siji, sistem manajemen sing dioptimalake terus-terusan kanggo njamin kinerja lan kualitas katup DEYE.

Ndhuwur kanthi ide utama konsentrasi & profesionalisme, DEYE bakal nyedhiyakake kabeh pelanggan anyar lan biasa kanthi luwih tliti lan profesional kanthi produk sing luwih apik