Wesi pelat WRAS flanged Gate Valve kanggo banyu ngombe (GV-Z-1)

Wesi pelat WRAS flanged Gate Valve kanggo banyu ngombe (GV-Z-1)

Katrangan singkat:

WModel No. GV-Z-1
Pabrik katup Gerbang WRAS China nyuplai besi ulet DIN PN16 Katup gerbang sing tangguh Wras Disetujoni Gapura kanggo ngombe Banyu. Suhu: -30 ℃ - + 125 ℃


  • Fitur

    Fitur

    Range Produk

    Kinerja lan OM

    Lamaran

    Detil Cepet
    Standar desain: DIN3352 EN1171
    Bahan awak: Wesi mulur GGG40
    Wedge: Wesi mulur + EPDM
    Diameter nominal: 4 ″ DN100
    Tekanan: PN16
    Sambungan pungkasan: RF. Flange
    Ngadhepi rai: jinis cendhak DIN33352 F4
    Suhu kerja: -30 ℃ ~ + 125 ℃.
    Tes lan pengawasan: API 598.
    Katup Gland kelenjar
    Ukuran Produk: 2 ″ -48 ″ DN50-DN1200
    Sambungan: Flange rampung sesuai karo EN1092-1
    Ing njero lan njaba lapisan FEB Min. 250 Mikron.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Bahan Awak sing Kasedhiya: Cast Iron GG25, Iron Ductile GGG40, GGG50
    Bahan Cakram sing kasedhiya: Wesi ulet, Gangsa
    Dering Kursi Pilihan: EPDM, NBR, Kuningan, Gangsa, SS304, SS316
    Desain Opsional: DIN / BS / ANSI kanthi bedane dawa ngadhepi rai
    Opsional Ends: BS4504 / EN1092-1 PN16 / ANSI B16.5 RF
    Ukuran Ukuran: DN50-DN1200 (2 ″ -48 ″)
    Rentang Tekanan: PN10, PN16, 150LBS.
    Warna permukaan opsional: RAL5002, RAL5015. RAL5005, abang, ireng. Utawa disesuaikan
    Operasi Opsional: Roda tangan / Rantai / Aktuator listrik / aktuator pneumatik

    • PN10 / 16 / PN25 Katup Gerbang Tangguh Resilient dioperasikake kanthi irisan wesi sing ditutupi EPDM obah jejeg menyang poros aliran liwat batang mesin cacing sing diuripake
    • Sealing ketat 100% bisa dicapai liwat irisan sing ditutupi EPDM sing ngubungi. Lumahing aliran epoxy ditutupi fusi sing diikat
    • Ing saben katup mbukak, aliran ing garis ngresiki lumahing panyegelan. Nyegah rereget lan celengan
    • Kanthi dawa instalasi sing cendhak (DIN 3202 F4), ora ngenggoni papan sing amba
    • Nduweni awak besi mulur lan gagang stainless steel
    • Lumahing njero lan njaba dilapisi epoxy terikat fusion minimal 250 mikron
    • Cocog kanggo nginstal aktuator lan girbox
    • Cocog kanggo digunakake karo aplikasi lemah lan lemah. Bisa dioperasikake karo spindle ekstensi
    • Rating rontog sirah sing endhek banget. Bisa dioperasikake kanthi rating torsi sing luwih murah, ora dibutuhake perawatan

    Banyu Panas, Banyu Kadhemen, Cairan tanpa sifat asem utawa alkalinitas

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita