Warta Perusahaan

Warta Perusahaan

  • large size Double Eccentric valves for Civil Water project

    ukuran gedhe Katup Eksentrik dobel kanggo proyek Banyu Sipil

    Kita nawakake katup kupu-kupu eksentrik kaping pindho ing DN150-2500 sing dirancang kanthi fokus daya tahan. Cakram sing miring lan aman, desain segel sing dioptimalake lan zona pungkasan poros sing dilindhungi korosi kabeh fitur cocog karo standar API609, BS5155 Low head loss / Cocog kanggo ...
    Waca liyane
  • Pump Station Project–JUL. 16, 2020

    Proyek Stasiun Pompa – JUL. 16, 2020

    Katup gerbang besi mulur karo Kursi Perunggu DN1500 kanthi tutup katup Fungsi katup bypass katup gerbang sing dipasang ing pompa banyu gedhe yaiku kanggo ngentekake lan nambah banyu: 1. Nalika pompa banyu gedhe wiwit bisa digunakake, yen ana hawa ing w ...
    Waca liyane
  • Petrochemical Industry project

    Proyek Industri Petokimia

    Tekanan tinggi 1500LBS 24 "Katup gerbang segel tekanan, dikemas lan siap kanggo dikirim. Katup gerbang penyegelan mandhiri nggunakake struktur top-loading, sing nyuda bolt sambungan awak katup ing tekanan dhuwur lan kahanan diameter gedhe, nambah relia. ..
    Waca liyane
  • Bronze valve C95800 for sea project in Mauritius dated in JAN. 2020

    Katup tembaga C95800 kanggo proyek segara ing Mauritius tanggal tanggal JAN. Taun 2020

    Ayunan Priksa katup, katup nyuda tekanan lan katup saftey. Bahan paduan perunggu cor nduweni sifat mekanik sing dhuwur, tahan korosi sing apik ing swasana, banyu seger lan banyu segara, kekeselen kekuwatan, kekuwatan sing apik, lan resistensi ...
    Waca liyane
  • Double Eccentric Butterfly Valves with PTFE seat for Drinking water use dated NOV. 25, 2019

    Katup Kupu-Kupu Eksentrik Ganda kanthi kursi PTFE kanggo panggunaan banyu Ngombe tanggal NOV. 25, 2019

    GGG50 Bahan besi mulur karo kothak gir lan aktuator pneumatik. Aplikasi Akzo Nobel Coating katup Kupu Kupu Eksentrik Ganda, Klep Kupu Eksentrik Ganda, umume digunakake kanggo saluran banyu ing tanduran banyu, pembangkit listrik, tanduran baja, peleburan, kimia ...
    Waca liyane
  • Sea project in Egypt dated Dec. 18,  2019

    Proyek laut ing Mesir tanggal 18 Desember 2019

    SS316L Katup bal dipasang tekanan dhuwur Trunnion kanthi katup bal 3-Way Desain anti-statis kanthi ujung tutup katup Bola 300LBS Ing ngisor iki sawetara aplikasi katup Ball: -Air, gas, lan aplikasi cair -Drain lan ventilasi li. ..
    Waca liyane
  • Cryogenic valve for low temperature use

    Katup kriogenik kanggo panggunaan suhu sithik

    Materi LCC lan katup Cek cakram SS304 tanggal Juli. Katup kriogenik 14, 2019 Definisi katup suhu sithik ing industri petrokimia adhedhasar suhu desain media sing diwenehake. Umume, katup ditrapake ing suhu medium ing ngisor iki ...
    Waca liyane
  • Project for electric power station

    Proyek kanggo stasiun listrik

    Klep cek Disk Pelanggan kanthi bobot counter tanggal 15 Agustus 2019 Sajrone katup iki, medium mili menyang arah panah sing ditampilake ing awak. Nalika medium mili menyang arah sing wis ditemtokake, disk tutup dibukak kanthi kekuwatan medium; ...
    Waca liyane
  • MHPS  MKCCPP Project-Globe Control Valves SS DUPLEX 2205 Dated May. 20, 2019

    Katup Kontrol Proyek-Globe MHPS MKCCPP SS DUPLEX 2205 Tanggal Mei. 20, 2019

    Prinsip kerja katup pneumatik Katup kontrol pneumatik yaiku jinis keseimbangan tekanan kanggo rasio suhu, rasio tekanan lan rasio aliran. Iki nganggo struktur tipe kursi lan lengen siji. Dilengkapi karo aktuator membran pneumatik multi-spring, aktuator yaiku ...
    Waca liyane
  • DUPLEX SS TRIPLE OFFSET  BUTTERFLY VALVE Dated May. 28, 2019

    DUPLEX SS TRIPLE OFFSET BUTVATE VALVE Tanggal Tanggal Mei. 28, 2019

    Aplikasi umum klep Kupu Kupu Kupu bisa digunakake ing macem-macem layanan cairan lan bisa digunakake kanthi apik ing aplikasi bubur. Ing ngisor iki minangka sawetara aplikasi katup Butterfly sing khas: -Ukur, banyu, gas, perlindungan geni dll. -Slurr ...
    Waca liyane