Kontrol Kualitas

Kontrol Kualitas

Prosedur Tes Deye kanggo ngontrol kualitas katup  

-Casting mriksa. Tim QC bakal mriksa item casting miturut barang saka tampilan, kekandelan tembok, jumlah, ukuran lan laporan materi asli saka pengecoran miturut standar internasional kanggo ngindhari sing ora nduweni kualifikasi.

-Priksa mesin. Sajrone periode kasebut, tim QC bakal mriksa akurasi mesin, dimensi pasuryan, pengeboran flange kanggo nemokake masalah potensial kanthi cepet.

-Mriksa rapat. Sawise dirakit, QC bakal nindakake tes sakabehe kanggo katup. Priksa visual kalebu ngresiki kamar njero, katon cerah lan resik, lan tandha sing cetha ing awak. Priksa dimensi ngemot dimensi pasuryan, dimensi kritis sambungan pungkasan. Tes tekanan kalebu tes hidrostatik saka panyegelan lan tes awak lan udara menyang panyegelan.

--Mriksa Dimensi: QC bakal nyoba pengeboran flange kanthi ketat miturut ANSI B 16.5 Utawa sarat standar liyane. Dimensi ngadhepi pas banget miturut ANSI B 16.10 utawa standar liyane sing dibutuhake.
Dhuwur katup lan dimensi rodha tangan miturut gambar teknis sing disepakati ing kontrak.

quality-control

-Tes Tes Hidrolik lan Uji Udara. QC bakal nyoba bocor segel, kursi mburi lan Shell kanthi ketat kaya API598 utawa EN1226 utawa standar liyane sing disepakati ing kontrak kasebut. Prosedur standar lan asil istirahat dilaporake.

-Painting & Packing. Werna lukisan lan efek nyemprot bakal dicenthang. QC bakal nggawe manawa pengepakan saben Panjaluk kontrak. Katup sing resik diselehake kanthi teratur ing kothak kayu sing kuwat kanthi tandha kiriman sing cetha kanthi ngisi bahan alus sing cukup supaya ora tabrakan.

-Laporan. Sawise Tes, sampeyan bakal entuk laporan rinci babagan potongan casting sing mriksa produk rampung sadurunge dikirim. Detil tes hidraulik lan tes udara kanthi foto lan video bakal dituduhake menyang pelanggan kanggo konfirmasi sadurunge dikirim.

Pengalaman ekspor katup pirang-pirang taun lan perbaikan terus-terusan, Sistem Kontrol Kualitas DEYE bakal terus kerja keras lan dadi sampurna.

quality-control002