Tur Pabrik Katup API

Tur Pabrik Katup API

Tur Pabrik Katup Gerbang Baja

DEYE Valve (Wenzou) Co., Ltd. minangka perusahaan modern sing terintegrasi karo P&P, manufaktur lan Pemasaran ing Industri Valve, Didirikan ing taun 2008, DEYE Valve nggawe merek dhewe "DEYE" "HBV". Pabrik dununge ing Negara Yongjia, Zona industri Wenzhou karo 50 buruh, toko kerja 10000m ^ 2, 5 Insinyur sing pengalaman. Kanthi puluhan taun kerja keras lan inovasi, DEYE Valve terus-terusan nyedhiyakake produk sing luwih apik lan luwih apik kanggo para pelanggan. Sugeng rawuh riko ngerti babagan liyane babagan kita.

Lokakarya 

Peralatan Machning

 Casting Badan 

Peralatan Pengeboran Flange

2Cr13 Gandheng ing Wedge Disc

07 Sandblastic

Mesin kanggo katup tekanan dhuwur

Katup sadurunge Lukisan

Resiki lumahing

Rampung

Peralatan Tes Valve

Paket