Tur Faktor Kupu Kupu Eksentrik

Tur Faktor Kupu Kupu Eksentrik

Tur Faktor Kupu Kupu Eksentrik

Deye Valve (Tianjin) Co., Ltd. dununge ing taman industri Area Baru Tianjin Bin hai, jembaré 10.000 meter persegi. Peralatan skala gedhe kalebu lathe vertikal CNC 5m, diameter 130 mesin bosen lan mesin penggilingan, lan macem-macem mesin mesin CNC. Insinyur minangka teknisi profesional sing duwe pengalaman luwih saka 10 taun. Sugeng rawuh riko ngerti babagan liyane babagan kita.