Layanan Nilai Ditambahake

Layanan Nilai Ditambahake

INDYTRY DEYE PIPIE nawakake layanan mandheg marang para pelanggan, saka saran teknis kanggo milih katup sing tepat nganti desain lan nggawe katup kanggo memenuhi permintaan pelanggan. Departemen R + D kita siyap golek solusi kanggo aplikasi parah.

Dokumen Proyek 

Dhukungan Teknis  

Laporan Tes

Sertifikat EN10204 -3.1B

DEYE Uga duwe sumber daya sing akeh kanggo pipa, flensa, gasket, baut lan Kacang. Forging Parts lan Casting bagean supaya siyap nggawe pompa bisnis. Sumber sing bisa dipercaya ing kutha-kutha utama nyebrang China njamin pasokan sing kasedhiya kanthi cepet kanggo Proyek, gudang lan Toko sampeyan. 

Gambar Solidworks 

Manual Operasi

Peta Katup kanggo DMTO