WCB API600 CLASS300 Gate Valve GVC-00300

WCB API600 CLASS300 Gate Valve GVC-00300

Katrangan singkat:

No Series.: GVC-00300

Produsen Katup Gerbang WCB China DEYE Nyedhiyakake WCB 300LBS Gate Valve, API 600, kanthi 12 Inci, RF End, Operasi Handwheel, ASME B16.10, -29~ + 425.


  • Fitur

    Rentang Produk:

    Kinerja:

    Aplikasi:

    Detil Cepet

    Standar desain: ANSI B16.34

    Bahan awak: WCB.

    Diameter nominal: 12 "

    Tekanan: CL300LBS

    Sambungan pungkasan: RF FLANGE

    Pasuryan: ASME B16.10.

    Katup Desain BB OS & Y

    Katup Gerbang Bi-Direction

    Suhu kerja: -29~ + 425.

    Cara operasi: handwheel

    Tes lan pengawasan: API 598.

    Tekanan tes awak: 7.5Mpa

    Tekanan Tes Kursi: 5.5Mpa.

     

    Rentang Produk:

    Bahan sing kasedhiya: Baja cor. A216WCB, WCC, LCB, LCC, SS.

    Batang / batang opsional: A182F6a, SS304, SS316, SAF2507 SAF2205

    Seal / Kursi opsional: STL, 2CR13, SS304, SS316 SDSS

    Sambungan Akhir Opsional: las bokong, RF, NPT, SW

    Operasi Opsional: Gearbox, Electric, aktuator pneumatik

    Rentang diameter ukuran: 1/2 ″ ~ 60 ″ (DN15 ~ DN1500).

    Rentang Rating: 150lbs ~ 2500lbs (PN16 ~ PN420).

    Desain Khusus bisa dirundingake.

     

    Kinerja:

     Operasi & Déwan

    - Persyaratan orientasi vertikal katup sajrone operasi, pengujian, lan instalasi diwenehake kanggo kabeh katup gerbang.

     - Kabeh operator katup gerbang kudu dipasang ing posisi sing vertikal ing ndhuwur katup garis tengah

    1.  Kothak, aktuator lan adaptor sing dibutuhake kudu sesuai karo desain katup ISO pad top
    2.  Plat adaptor lan gir kudu dipasang ing piring katup ndhuwur sing digunakake kanthi ukuran bolt, torsi, lan pola ketat.
    3. Batang kasebut kudu dilindhungi sawayah-wayah saka gerakan, stres, kekuwatan utawa kerusakan potensial liyane sing ora perlu, nalika njamin batang kasebut tetep pusat ing tabung kuk nalika dipasang
    4. Mekanisme otomatisasi kudu dirancang, dirakit, lan didhukung kanthi cara supaya ora ngetrapake
    5. pasukan sing ora rata utawa ora seimbang ing unit katup sing bisa nyebabake kahanan beban sisih.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Bahan sing kasedhiya: Baja cor. A216WCB, WCC, LCB, LCC, SS.

    Batang / batang opsional: A182F6a, SS304, SS316, SAF2507 SAF2205

    Seal / Kursi opsional: STL, 2CR13, SS304, SS316 SDSS

    Sambungan Akhir Opsional: las bokong, RF, NPT, SW

    Operasi Opsional: Gearbox, Electric, aktuator pneumatik

    Rentang diameter ukuran: 1/2 ″ ~ 60 ″ (DN15 ~ DN1500).

    Rentang Rating: 150lbs ~ 2500lbs (PN16 ~ PN420).

    Desain Khusus bisa dirundingake.

    Operasi & Déwan

    -Kebutuhan katup orientasi vertikal sajrone operasi, pengujian, lan instalasi diwenehake menyang kabeh katup gerbang.

    Kabeh operator katup gerbang kudu dipasang ing posisi sing vertikal ing ndhuwur katup garis tengah

    1.  Kothak, aktuator lan adaptor sing dibutuhake kudu sesuai karo desain katup ISO pad top
    2.  Plat adaptor lan gir kudu dipasang ing piring katup ndhuwur sing digunakake kanthi ukuran bolt, torsi, lan pola ketat.
    3. Batang kasebut kudu dilindhungi sawayah-wayah saka gerakan, stres, kekuwatan utawa kerusakan potensial liyane sing ora perlu, nalika njamin batang kasebut tetep pusat ing tabung kuk nalika dipasang
    4. Mekanisme otomatisasi kudu dirancang, dirakit, lan didhukung kanthi cara supaya ora ngetrapake
    5. pasukan sing ora rata utawa ora seimbang ing unit katup sing bisa nyebabake kahanan beban sisih.

    minyak bumi, kimia, Batang, Minyak, Gas, Konstruksi, farmasi, tekstil ringan, tenaga listrik,

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita