Klep pelepasan udara nganggo layar SS304 A-AK-01

Klep pelepasan udara nganggo layar SS304 A-AK-01

Keterangan Singkat:

Model Nomer A-AK-01
Klep udara udara China ngasilake katup pelepasan balung dering balung duktus nganggo layar SS304, Suhu: -30 ℃ - + 300 ℃


  • Fitur

    Produk Produk

    Kinerja lan OM

    Aplikasi

    Detail cepet
    Standar desain: DIN
    Bahan awak: Wesi wesi
    Layar / bolong: ss304
    Diameteripun nominal: 2 ″ DN50
    Tekanan: PN25
    Sambungan pungkasan: RF. Flange
    Pasuryan: kaya saben pabrik STD
    Ing suhu kerja: 0 ℃ ~ + 120 ℃.
    Tes lan pamriksa: API 598.
    Katup udara nganggo bolong stainless steel
    Sambungan: Flange mungkasi cocog karo EN1092-1
    Powder Epoxy ditutupi njaba lan Min. 250Microns.

     

    Kinerja: 

    ● Katup Pelepasan Udara otomatis digunakake. Dheweke duwe orifis sing luwih cilik tinimbang Injil Vakum. Dheweke ngeculake kanthong udhara cilik sing ngumpulake ing dhuwur ing sawijining sistem sawise diisi lan di-meksa. 
    ● Katup Pelepasan Udara duwe kemampuan mbukak kanggo meksa internal amarga nduweni orifis cilik lan mekanisme pengaruh sing nambah tenaga ngambang.
    Kekuwatan iki kudu luwih gedhe tinimbang tekanan internal ngliwati orifis supaya mbukak orifis nalika kanthong udara kudu diluncurake


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Bahan awak kasedhiya GG25 / GGG40 / wesi / waja mulur / Baja tahan karat
    Variabel materi bal Baja ABS utawa Karet / Stainless
    Lumahing ditutupi min.250 microns sing ditutupi bubuk
    Ukuran 1 ″ -2 ″ DN25-DN50
    Opsional Orifice Tunggal

    ● Katup Pelepasan Udara otomatis digunakake. Dheweke duwe orifis sing luwih cilik tinimbang Klep vakum. Dheweke ngeculake kanthong udhara cilik sing ngumpulake ing dhuwur ing sawijining sistem sawise diisi lan di bawah tekanan.
    ● Katup Pelepasan Udara duwe kemampuan mbukak kanggo meksa internal amarga duwe orifis cilik lan mekanisme pengaruh sing nambah kekuatan ngambang.
    Kekuwatan iki kudu luwih gedhe tinimbang tekanan internal ngliwati orifis supaya bisa mbukak orifis nalika kanthong udara kudu diluncurake

    Katup ekzos otomatis biasane disetel ing titik paling dhuwur lan pipa sistem sistem lokal, lan digunakake kanggo mbusak udhara sing disimpen ing pipa banyu.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita