Katup Kupu Kupu PNS PN16 PN25 kaping pindho kanggo banyu portebel (BFV-1001)

Katup Kupu Kupu PNS PN16 PN25 kaping pindho kanggo banyu portebel (BFV-1001)

Katrangan singkat:

Seri No. BFV-1001

Cina API609 Produsen Katup Kupu Kupu Eksentrik DEYE Pasokan GGG40 / GGG50 Katup Kupu-kupu RF Flanged pindho kanggo banyu portebel, 150LBS (PN20), PN16, PN25.


  • Fitur

    Kinerja

    Lamaran

    Detil Cepet

    Standar desain: API 609. 

    Bahan awak: GGG50 / DUCTILE IRON

    Diameter nominal: DN700 28 inci

    Tekanan: CL150 (PN20)

    Sambungan pungkasan: RF. Wajah Wungu

    Pasuryan: EN558 Series 13

    jinis cekak. ISO5752

    Flange ndhuwur ISO5211.

    Segel Bi-arah,

    Desain kursi sing bisa dianyari

    Cara operasi: Gearbox.

    Tes lan pengawasan: API 598. EN1226

     

    Range Produk

    Bahan Awak sing Kasedhiya: Wesi Saluran, Baja karbon, Baja tahan karat, Baja campuran.

    Dering Kursi Awak sing kasedhiya: SS304, SS316, STL

    Dering Kursi Disc Pilihan: EPDM, NBR, PTFE, Teflon. Neoprene

    Sambungan Akhir Opsional: Wafer, Lug, Flanged.

    Pasuryan: EN558 Series 13/14, jinis dawa utawa tipe cendhak

    Dhiameter normal: 4 ″ ~ 96 ″ (DN100 ~ DN2400).

    Kisaran tekanan: 150lbs (PN10 ~ PN25).

    Operasi sing kasedhiya: Gearbox, Electric, aktuator pneumatik

    Suhu kerja: -46~ + 200.

     

    Kinerja:

    Katup kupu-kupu flensif Eksentrik dobel, poros batang katup nyimpang saka tengah piring kupu lan tengah awak. Efek eksentrisitas dobel ngidini piring kupu-kupu cepet copot saka kursi sawise katup dibukak, sing ngilangi remet lan scraping gedhe banget ing antarane piring kupu lan kursi katup, nyuda resistensi bukaan, nyuda nyandhang lan ningkatake umur Kursi.

     

    Aplikasi:

    Katup kupu-kupu eksentrik nggunakake desain struktur eksentrik, sing akeh digunakake ing sistem pipa cairan pasokan banyu lan got, limbah, konstruksi, minyak bumi, industri kimia, tekstil, produksi kertas, produksi listrik, metalurgi, energi lan proyek liyane kanggo peraturan lan nyegat.

    Katup gegandhengan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Bahan Awak sing Kasedhiya: Wesi Saluran, Baja karbon, Baja tahan karat, Baja campuran.

    Dering Kursi Awak sing kasedhiya: SS304, SS316, STL

    Dering Kursi Disc Pilihan: EPDM, NBR, PTFE, Teflon. Neoprene

    Sambungan Akhir Opsional: Wafer, Lug, Flanged.

    Pasuryan: EN558 Series 13/14, jinis dawa utawa tipe cendhak

    Dhiameter normal: 4 ″ ~ 96 ″ (DN100 ~ DN2400).

    Kisaran tekanan: 150lbs (PN10 ~ PN25).

    Operasi sing kasedhiya: Gearbox, Electric, aktuator pneumatik

    Suhu kerja: -46~ + 200.

    Katup kupu-kupu flensif Eksentrik dobel, poros batang katup nyimpang saka tengah piring kupu lan tengah awak. Efek eksentrisitas dobel ngidini piring kupu-kupu cepet copot saka kursi sawise katup dibukak, sing ngilangi remet lan scraping gedhe banget ing antarane piring kupu lan kursi katup, nyuda resistensi bukaan, nyuda nyandhang lan ningkatake umur Kursi.

    Katup kupu-kupu eksentrik nggunakake desain struktur eksentrik, sing akeh digunakake ing sistem pipa cairan pasokan banyu lan got, limbah, konstruksi, minyak bumi, industri kimia, tekstil, produksi kertas, produksi listrik, metalurgi, energi lan proyek liyane kanggo peraturan lan nyegat.

    Katup gegandhengan.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita