Cast Iron Globe & Strainer Y-ZZ-01

Cast Iron Globe & Strainer Y-ZZ-01

Katrangan singkat:

Model No. Y-ZZ-01
Tiongkok corak besi Y-Strainer pabrik pasokan GG25 / GGG50 Keranjang saringan kanthi layar SS304, Suhu: -30 ℃ - + 300 ℃


  • Fitur

    Fitur

    Range Produk

    Kinerja lan OM

    Lamaran

    Detil Cepet
    Standar desain: DIN
    Bahan awak: Besi cor,
    Layar / bolong: Baja tahan karat 316
    Dhiameter nominal: 5 ″ DN125
    Tekanan: PN16
    Sambungan pungkasan: flange RF
    Pasuryan: standar sing disesuaikan utawa digawe
    Suhu kerja: -30 ℃ ~ + 300 ℃.
    Tes lan pengawasan: API 598.
    saringan nganggo saluran Plug
    Sambungan: Flange EN1092-1
    Bubuk Epoxy Dilapisi ing njero lan njaba Min. 250 Mikron.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Bahan awak sing kasedhiya: GGG40, GGG50, ASTM A536
    Layar sing kasedhiya: Baja tahan karat 304, SS316
    Rentang Tekanan: 125LBS 150LBS PN6-PN25
    Ukuran Ukuran: DN15-DN600
    Desain Opsional: Tipe Tee, lan Tipe
    Opsional Face to Face Design: ANSI BS disesuaikan
    Akhir opsional: ujung utas kanggo ukuran ing ngisor 2 ″ DN50

    Filter basket minangka piranti cilik sing bisa ngilangi partikel padhet ing cairan, sing bisa nglindhungi operasi normal piranti. Nalika cairan lumebu ing kartrij filter kanthi layar saringan tartamtu, impurities bakal diblokir, lan filtrate sing resik bakal kasengsem dening filter. Discharge, yen sampeyan kudu ngresiki, njupuk kartrid panyaring sing bisa dicopot, instal maneh sawise perawatan, mula trep banget digunakake lan dirawat.

    1. Irigasi pekarangan kebon lan pertanian.
    2. Sistem filtrasi pasokan banyu total ing industri katering, tekstil, pertambangan, elektronik, pengecoran.
    3. Nozel kanggo industri pulp, kertas, metalurgi lan mesin disaring karo banyu.
    4. Filtrasi banyu sirkulasi umum ing industri panganan, tenaga, pertambangan lan peleburan.
    5. Filtrasi banyu sirkulasi ing menara pendinginan obat, penyulingan petrokimia, sistem AC utawa sistem pemanas.
    6. Perawatan ion pertukaran limbah kanggo petrokimia, elektromekanik, farmasi.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita