Katup Gerbang API 150LBS tembaga palsu nganggo NPT (BRZ-GV-02T)

Katup Gerbang API 150LBS tembaga palsu nganggo NPT (BRZ-GV-02T)

Katrangan singkat:

No Series.: BRZ-GV-02T
Produsen Katup Gerbang Tembaga Tiongkok DEYE Nyedhiyakake katup gerbang tembaga palsu nganggo ujung benang 2 Inci, 150LBS, Bolt Bonnet, ASME B16.10, -40 ℃ ~ + 250 ℃.


  • Fitur

    Range Produk

    Kinerja lan OM

    Lamaran

     Detil Cepet

    Standar desain: API 600.API6D ANSI B16.34

    Face kanggo ngadhepi: ASME B16.10.

    Tes lan pengawasan: API 598.

    Katup Gerbang Bonnet BB bolt

    Sekrup ing njaba lan kuk Y O & Y

    Bahan awak: Gangsa, C95800

    Dhiameter nominal: 2 "  

    Tekanan: CL800LBS

    Sambungan pungkasan: Utas NPT

    Suhu kerja: -40~ + 250.

    Tes lan pengawasan: API 598.

     

    Range Produk

    Kasedhiya Bahan Awak: Gangsa B62 B61 C83600 C84400 C95800

    Ukuran Range Produk: 1-1 / 2 ″ -2 ″ DN40-DN400

    Rentang Tekanan: 150LBS-1500LBS, PN6-PN250

    Sambungan Opsional: ujung flange sesuai karo ASME B16.5

    Butt-welding pungkasan sesuai karo ASME B 16.25

    Socket-welding mungkasi salaras karo ASME B 16.11

    Wut-awut sing meneng sesuai karo ASME B1.20.1

     

    Kinerja:

    Perunggu aluminium duwe akeh sifat sing apik banget. Perunggu aluminium nduweni kekuatan, kekerasan lan tahan nyandhang dhuwur, lan umume digunakake kanggo ngasilake kosong, benang lan bagean liyane. Perunggu aluminium duwe resistensi korosi sing apik, mula bisa digunakake kanggo ngasilake bagean sing tahan korosi kayata baling-baling lan katup. Perunggu aluminium ora bakal ngasilake percabangan, lan bisa digunakake kanggo nggawe bahan alat non-sparking. Nduweni konduktivitas termal sing apik lan kaku sing stabil. Minangka bahan cetakan, ora ngasilake cetakan lengket utawa ngeruk barang nalika nggawe lan menehi kalender penukar panas plat stainless steel. Wis dadi jinis bahan cetakan anyar. Bronze aluminium duwe efek memori bentuk lan wis dikembangake minangka paduan memori bentuk. Paduan aluminium-tembaga cukup murah lan dadi bagean pengganti bahan logam larang, kayata tembaga, tembaga, lan paduan adhedhasar nikel. Iki amarga karakteristik tembaga aluminium sing apik banget dadi saya populer lan duwe peranan penting ing industri sipil lan militer.

     

    Aplikasi:

    banyu segara, bangunan kapal, segara, proyek desalinasi banyu


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kasedhiya Bahan Awak: Gangsa B62 B61 C83600 C84400 C95800

    Ukuran Range Produk: 1-1 / 2 ″ -2 ″ DN40-DN400

    Rentang Tekanan: 150LBS-1500LBS, PN6-PN250

    Sambungan Opsional: ujung flange sesuai karo ASME B16.5

    Butt-welding pungkasan sesuai karo ASME B 16.25

    Socket-welding mungkasi salaras karo ASME B 16.11

    Wut-awut sing meneng sesuai karo ASME B1.20.1

     

    Perunggu aluminium duwe akeh sifat sing apik banget. Perunggu aluminium nduweni kekuatan, kekerasan lan tahan nyandhang dhuwur, lan umume digunakake kanggo ngasilake kosong, benang lan bagean liyane. Perunggu aluminium duwe resistensi korosi sing apik, mula bisa digunakake kanggo ngasilake bagean sing tahan korosi kayata baling-baling lan katup. Perunggu aluminium ora bakal ngasilake percabangan, lan bisa digunakake kanggo nggawe bahan alat non-sparking. Nduweni konduktivitas termal sing apik lan kaku sing stabil. Minangka bahan cetakan, ora ngasilake cetakan lengket utawa ngeruk barang nalika nggawe lan menehi kalender penukar panas plat stainless steel. Wis dadi jinis bahan cetakan anyar. Bronze aluminium duwe efek memori bentuk lan wis dikembangake minangka paduan memori bentuk. Paduan aluminium-tembaga cukup murah lan dadi bagean pengganti bahan logam larang, kayata tembaga, tembaga, lan paduan adhedhasar nikel. Iki amarga karakteristik tembaga aluminium sing apik banget dadi saya populer lan duwe peranan penting ing industri sipil lan militer.

     

     

     

     

     

     

    banyu segara, bangunan kapal, segara, proyek desalinasi banyu

     

     

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita