DI katup ayunan ayunan flanged kanthi bobot lever CV-W-06

DI katup ayunan ayunan flanged kanthi bobot lever CV-W-06

Katrangan singkat:

Model No. CV-W-06

 China ductile iron swing check katup pabrik pasokan katup cek disk GGG50 / GG25 kanthi bobot pengungkit, DIN PN16. Suhu: -30℃ - + 350 ℃


  • Fitur

    Range Produk

    Kinerja

    Lamaran

    Detil Cepet

    Standar desain: DIN 3202 F6

    Bahan awak: Besi cor GG25

    Dhiameter nominal: 6 "DN150

    Tekanan: PN16

    Sambungan pungkasan: RF. Flange EN1092-1

    Pasuryan: DIN3202 F6 EN558-1 Series 48

    Suhu kerja: -30 ℃ ~ + 350 ℃.

    Tes lan pengawasan: API 598.

    Tutup tutup kupluk BC

    Sambungan: Flange rampung sesuai karo ASME B16.5 EN1092-1

    Wêdakakêna Epoxy dilapisi ing njero lan njaba 250Microns

    FBE lumahing 250Mincron.

     

    Range Produk

    Bahan Awak sing Kasedhiya: Cast Iron GG25, Iron Ductile GGG40, GGG50

    Bahan Cakram sing kasedhiya: Wesi ulet, Gangsa

    Cincin Kursi Pilihan: Kuningan, Gangsa, SS304, SS316, EPDM

    Desain Opsional: DIN / BS / ANSI kanthi bedane dawa ngadhepi rai

    Opsional Ends: BS4504 / EN1092-1 PN16 / ANSI B16.5 RF

    Ukuran Ukuran: DN50-DN600 (2 "-24")

    Kisaran tekanan: PN10, PN16, PN20 (150LBS)

    Warna permukaan opsional: RAL5002, RAL5015. RAL5005, abang, ireng. Utawa disesuaikan

     

    Kinerja:

    1. Awak Iron kanthi cincin kursi tembaga gandheng.

    2. Mbusak saluran banyu sing mbukak nalika disk mbukak ing posisi mbukak.

    3. Bagian operasi bisa diakses liwat bukaan ndhuwur.

    4. Bantalan brace ndhukung pin engsel stainless steel lan tekanan sing disegel nganggo cincin O.

    5. Lengan clapper wesi duktus abot.

    6. Bobot utawa tuas spring bisa digunakake ing sisih loro kanggo katup cek kasebut.

    7. Kancing disk tembaga abot digunakake ing kabeh jinis.

    8. Cakram besi kanggo katup lungguh logam duwe cincin disk tembaga benang dipasang.

    9.Epoxy dilapisi interior lan eksterior kanggo resistensi korosi.

     

    Aplikasi: 

    Pipa banyu, limbah, konstruksi, minyak bumi, kimia, panganan, obat-obatan, tekstil, tenaga, pembuatan kapal, metalurgi lan sistem energi

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Bahan Awak sing Kasedhiya: Cast Iron GG25, Iron Ductile GGG40, GGG50

    Bahan Cakram sing kasedhiya: Wesi ulet, Gangsa

    Cincin Kursi Pilihan: Kuningan, Gangsa, SS304, SS316, EPDM

    Desain Opsional: DIN / BS / ANSI kanthi bedane dawa ngadhepi rai

    Opsional Ends: BS4504 / EN1092-1 PN16 / ANSI B16.5 RF

    Ukuran Ukuran: DN50-DN600 (2 "-24")

    Kisaran tekanan: PN10, PN16, PN20 (150LBS)

    Warna permukaan opsional: RAL5002, RAL5015. RAL5005, abang, ireng. Utawa disesuaikan

    1. Awak Iron kanthi cincin kursi tembaga gandheng.

    2. Mbusak saluran banyu sing mbukak nalika disk mbukak ing posisi mbukak.

    3. Bagian operasi bisa diakses liwat bukaan ndhuwur.

    4. Bantalan brace ndhukung pin engsel stainless steel lan tekanan sing disegel nganggo cincin O.

    5. Lengan clapper wesi duktus abot.

    6. Bobot utawa tuas spring bisa digunakake ing sisih loro kanggo katup cek kasebut.

    7. Kancing disk tembaga abot digunakake ing kabeh jinis.

    8. Cakram besi kanggo katup lungguh logam duwe cincin disk tembaga benang dipasang.

    9.Epoxy dilapisi interior lan eksterior kanggo resistensi korosi.

     

    Pipa banyu, limbah, konstruksi, minyak bumi, kimia, panganan, obat-obatan, tekstil, tenaga, pembuatan kapal, metalurgi lan sistem energi

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita