ukuran gedhe Katup Eksentrik dobel kanggo proyek Banyu Sipil

ukuran gedhe Katup Eksentrik dobel kanggo proyek Banyu Sipil

Kita nawakake katup kupu-kupu eksentrik kaping pindho ing DN150-2500 sing dirancang kanthi fokus daya tahan. Cakram sing miring lan aman, desain segel sing dioptimalake lan zona pungkasan poros sing dilindhungi korosi kabeh fitur cocog karo standar API609, BS5155  

Nyuda sirah kurang / Cocog kanggo layanan throttling./Dobok eksentrik ganda nyedhiyakake torsi gesekan rendah, operasi kanthi cepet, operasi sing apik banget.

Kursi eksentrik kaping pindho nyedhiyakake gesekan sithik, resistensi aus lan layanan umur dawa. / Poros horisontal kanggo standar, dipasang poros vertikal minangka opsional.

Dering segel sing kuwat sing dibungkus ing disk bisa diatur lan diganti / SS304 Standar kanggo cincin kursi awak lan cincin penahan, bahan liyane minangka opsional.

Operator gir cacing kanggo standar, jinis operasi liyane kasedhiya miturut panjaluk.

Katup kupu-kupu Eksentrik umume digunakake ing jaringan distribusi lan stasiun pompa. Kasedhiya karo awak flanged bunder lan kupu-kupu utawa disk minangka elemen penyumbatan. Cakram kasebut disedhiyakake segel sing dipasang kanthi cincin ing bahan stainless steel.

Kasedhiya kanthi eksentrik siji utawa kaping pindho ing disk. Amarga eksentrikitas iki, gesekan antarane segel lan kursi luwih murah. Pipa teleskopis sing opsional dipasang kanggo mbantu ngilangi katup.


Wektu kiriman: Feb-23-2021