Proyek Stasiun Pompa – JUL. 16, 2020

Proyek Stasiun Pompa – JUL. 16, 2020

Katup gerbang besi mulur karo Kursi Perunggu DN1500 kanthi katup liwat

Fungsi katup bypass katup gerbang sing dipasang ing pompa banyu gedhe yaiku ngetokake lan nambah banyu:

1. Nalika pompa banyu gedhe wiwit bisa digunakake, yen ana hawa ing pompa banyu, pompa bakal nyebabake efek kavitasi sing mbebayani banget ing awak pompa lan impeller, lan bisa uga ora entuk banyu;

2. Kanggo nyegah masalah ing ndhuwur, katup bypass dipasang. Katup bypass biasane digunakake kanggo ngisi pompa banyu karo banyu sadurunge pompa bisa digunakake, lan ing wektu sing padha, nyopot hawa saka pompa. Nalika banyu diisi nganti bagean sing luwih dhuwur tinimbang pompa, pompa bisa wiwit mompa lan pompa uga bisa digunakake kanthi normal.

ffqwdqwfw

Wektu kiriman: Aug-13-2020