Katup bal F53 stainless steel dupleks palsu karo cabang ISO5211 (BV-600-01DS)

Katup bal F53 stainless steel dupleks palsu karo cabang ISO5211 (BV-600-01DS)

Katrangan singkat:

Seri No.BV-600-01DS

Produsen katup bal baja Duplex China DEYE Nyedhiyakake katup waja stainless steel duplex palsu kanthi awak 3 pc, NPT, cabang ISO5211


  • Fitur

    Range Produk

    Kinerja lan OM

    Lamaran

    Detil Cepet

    Standar desain: API600

    Bahan awak: F53, stainless steel Super Duplex  

    Dhiameter nominal: 1 ".

    Tekanan: 600LBS  

    Sambungan pungkasan: NPT

    Pasuryan: pasuryan STD

    Cara operasi: Dhukungan ISO5211 kanggo aktuator bermotor  

    Tes lan pengawasan: API 598.

    Bal Ngambang

    Katup bal bolongan kebak

    Desain aman geni

    Kinerja sealing sing dipercaya lan torsi cilik; ;

    Paket emisi sing sithik;

    desain batang anti-blowout;

     

    Range Produk:

    Opsional Konstruksi: 3 pcs, 1 pcs, 2 pcs awak.

    Full Bore / Ngurangi Bore

    Desain Bal Floating utawa bal Trunnion Mounted.

    Opsional Ends: flanged RTJ RF FF, NPT, BSP.

    Segel opsional: PTFE, RPTEF, NYLON, PEEK, Metal Seated

    Piranti kunci sing opsional

    Operasi Opsional: Aktuator Pneumatik, Elec. Aktuator

    Piranti kunci sing opsional

    Flange ndhuwur ISO 5211 opsional.

    Bahan Opsional: UNS31803, UNS32750, SAF2507, SAF2205, F51, F53, F55

    Bal sing kasedhiya: SS304, SS316, Type Solid, A105 + ENP.

    Rentang Tekanan: 150LBS-1500LBS, PN10-PN250

    Ukuran Range: 1/2 "-24" DN15-DN600mm

     

    Kinerja:

    Katup waja stainless steel duplex 2205 lan 2507 duwe struktur fase ganda austenit ferit, lan isine struktur loro-fase umume padha, saengga duwe karakteristik stainless steel austenitik lan stainless steel ferit. Qu Peng 5 derajat 4 bisa 4008: * 55OMP, sing kaping pindho saka baja tahan karat austenitik biasa. Yen dibandhingake karo baja tahan karat ferit, katup waja stainless steel dupleks duwe ketahanan sing dhuwur, suhu transisi rapuh sing kurang, lan peningkatan resistensi korosi intergranular lan kinerja las; waja tahan karat ferit nahan sawetara titik nyekeli, kayata 475 ° C Brittleness. Konduktivitas termal sing dhuwur, koefisien ekspansi linear cilik, plastisitas super lan sifat magnetik. Yen dibandhingake karo baja tahan karat austenitik, katup bal waja tahan karat duplex nduweni kekuwatan dhuwur, utamane kekuwatan panen luwih apik, lan resistensi Porositas, resistansi korosi stres, resistensi lemes korosi lan properti liyane uga wis apik banget.

     

    Aplikasi:

    digunakake ing banyu segara, cairan asam, struktur jembatan, pipa tekanan bawah laut, penyulingan minyak bumi, industri kimia, pembuatan kertas, farmasi, konservasi banyu, tenaga listrik


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Opsional Konstruksi: 3 pcs, 1 pcs, 2 pcs awak.

    Full Bore / Ngurangi Bore

    Desain Bal Floating utawa bal Trunnion Mounted.

    Opsional Ends: flanged RTJ RF FF, NPT, BSP.

    Segel opsional: PTFE, RPTEF, NYLON, PEEK, Metal Seated

    Piranti kunci sing opsional

    Operasi Opsional: Aktuator Pneumatik, Elec. Aktuator

    Piranti kunci sing opsional

    Flange ndhuwur ISO 5211 opsional.

    Bahan Opsional: UNS31803, UNS32750, SAF2507, SAF2205, F51, F53, F55

    Bal sing kasedhiya: SS304, SS316, Type Solid, A105 + ENP.

    Rentang Tekanan: 150LBS-1500LBS, PN10-PN250

    Ukuran Range: 1/2 "-24" DN15-DN600mm

    Katup waja stainless steel duplex 2205 lan 2507 duwe struktur fase ganda austenit ferit, lan isine struktur loro-fase umume padha, saengga duwe karakteristik stainless steel austenitik lan stainless steel ferit. Qu Peng 5 derajat 4 bisa 4008: * 55OMP, sing kaping pindho saka baja tahan karat austenitik biasa. Yen dibandhingake karo baja tahan karat ferit, katup waja stainless steel dupleks duwe ketahanan sing dhuwur, suhu transisi rapuh sing kurang, lan peningkatan resistensi korosi intergranular lan kinerja las; waja tahan karat ferit nahan sawetara titik nyekeli, kayata 475 ° C Brittleness. Konduktivitas termal sing dhuwur, koefisien ekspansi linear cilik, plastisitas super lan sifat magnetik. Yen dibandhingake karo baja tahan karat austenitik, katup bal waja tahan karat duplex nduweni kekuwatan dhuwur, utamane kekuwatan panen luwih apik, lan resistensi Porositas, resistansi korosi stres, resistensi lemes korosi lan properti liyane uga wis apik banget.

    digunakake ing banyu segara, cairan asam, struktur jembatan, pipa tekanan bawah laut, penyulingan minyak bumi, industri kimia, pembuatan kertas, farmasi, konservasi banyu, tenaga listrik

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita