Katup werni flanged stainless steel ditempa super (BV-600-01F-A)

Katup werni flanged stainless steel ditempa super (BV-600-01F-A)

Katrangan singkat:

Seri No. BV-600-01F-A

 

Produsen Katup stainless steel Super Duplex China DEYE Nyedhiyakake katup bola stainless steel SDSS super Duplex, ANSI B16.34, 1 Inch, Kelas 600, flensa ndhuwur ISO5211 kanthi poros kosong


  • Fitur

    Range Produk

    Kinerja lan OM

    Lamaran

    Detil Cepet

    Standar desain: ASME B16.34 / API600  

    Bahan awak: Katup bola stainless steel Super Duplex SDSS / DSS

    Ngambang bal SDSS

    Desain bosen kebak l  

    Dhiameter nominal: 1 ″.

    Tekanan: CL600.

    Sambungan pungkasan: flange RF

    Pasuryan: ASME B16.10.

    Cara operasi: Poros Bare karo ISO5211 kanggo aktuator pneumatik

    Tes lan pengawasan: API 598.

    Kinerja sealing sing dipercaya lan torsi cilik;

    Paket emisi sing sithik;

    Desain batang aman, anti-statis lan anti-blowout

     

    Range Produk:

    Opsional Konstruksi: 3 pcs, 1 pcs, 2 pcs awak.

    Full Bore / Ngurangi Bore

    Desain Bal Floating utawa bal Trunnion Mounted.

    Opsional Ends: flanged RTJ RF FF, NPT, BSP.

    Segel opsional: PTFE, RPTEF, NYLON, PEEK, Metal Seated

    Piranti kunci sing opsional

    Operasi Opsional: Aktuator Pneumatik, Elec. Aktuator

    Piranti kunci sing opsional

    Flange ndhuwur ISO 5211 opsional.

    Bahan Opsional: UNS31803, UNS32750, SAF2507, SAF2205, F51, F53, F55

    Bal sing kasedhiya: SS304, SS316, Type Solid, A105 + ENP.

    Rentang Tekanan: 150LBS-1500LBS, PN10-PN250

    Ukuran Range: 1/2 "-24" DN15-DN600mm

    Kinerja:

     

    Yen dibandhingake karo baja tahan karat austenitik, kaluwihan saka stainless steel duplex kaya ing ngisor iki:

     

    1. kekuwatan panen luwih dhuwur tinimbang kaping stainless steel austenit biasa, lan duwe ketahanan plastik sing cukup kanggo mbentuk. Kekandelan tembok tabungan utawa wadhah tekanan digawe saka stainless steel duplex 30-50% kurang saka austenit biasa, sing kondhisi bisa nyuda biaya.

     

    2. duwe resistensi banget kanggo retakan korosi stres. Malah stainless steel dupleks kanthi isi paduan paling ngisor nduweni resistensi korosi stres sing luwih dhuwur tinimbang stainless steel austenit, utamane ing lingkungan sing ngemot ion amonia. Korosi stres minangka masalah penting sing angel ditanggulangi baja tahan karat austenitik biasa.

     

    3. resistensi korosi 2205 stainless steel dupleks, sing dadi aplikasi sing paling umum ing akeh media, luwih unggul tinimbang baja tahan karat austenitik 316L biasa, dene stainless steel super dupleks nduweni resistansi korosi sing dhuwur banget. Ing sawetara media, malah Ngganti baja tahan karat austenitik paduan dhuwur, lan uga paduan tahan korosi.

     

    4. nduweni resistensi korosi lokal sing apik. Yen dibandhingake karo baja tahan karat austenitik kanthi isi emas sing padha, baja tahan karat dupleks luwih tahan tahan korosi lan tahan korosi lemes tinimbang stainless steel austenit.

     

    5. koefisien ekspansi linier luwih murah tinimbang baja tahan karat austenit, cedhak karo baja karbon, cocog kanggo digandhengake karo baja karbon, lan nduweni pinunjul teknik penting, kayata produksi panel utawa lapisan.

     

    6. ora preduli ing kahanan beban sing dinamis utawa statis, stainless steel dupleks duwe kapasitas panyerepan energi sing luwih dhuwur tinimbang stainless steel austenit, sing nduweni nilai aplikasi praktis kanggo bagean struktural kanggo ngatasi kacilakan sing ora dikarepake kayata tabrakan lan bledosan.

     

    Kode duplex:

    Dupleks S331803. Super Duplex s2750. Super Duplex s32760

    1A. 2A.3A. 4A, 5A.6A. 1B.1c

    CE8MN. CD6MN. CD3MN.CE3MN.CD3MWCuN, CD4MCu.CD4MCuN.CD3MCuN.

    F51.F53. F55. F60

     

    Aplikasi: 

    digunakake ing industri kimia batu bara, industri petrokimia, karet, pembuatan kertas, farmasi lan pipa liyane minangka alat pengalihan utawa aliran.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Opsional Konstruksi: 3 pcs, 1 pcs, 2 pcs awak.

    Full Bore / Ngurangi Bore

    Desain Bal Floating utawa bal Trunnion Mounted.

    Opsional Ends: flanged RTJ RF FF, NPT, BSP.

    Segel opsional: PTFE, RPTEF, NYLON, PEEK, Metal Seated

    Piranti kunci sing opsional

    Operasi Opsional: Aktuator Pneumatik, Elec. Aktuator

    Piranti kunci sing opsional

    Flange ndhuwur ISO 5211 opsional.

    Bahan Opsional: UNS31803, UNS32750, SAF2507, SAF2205, F51, F53, F55

    Bal sing kasedhiya: SS304, SS316, Type Solid, A105 + ENP.

    Rentang Tekanan: 150LBS-1500LBS, PN10-PN250

    Ukuran Range: 1/2 "-24" DN15-DN600mm

    Yen dibandhingake karo baja tahan karat austenitik, kaluwihan saka stainless steel duplex kaya ing ngisor iki:

     

    1. kekuwatan panen luwih dhuwur tinimbang kaping stainless steel austenit biasa, lan duwe ketahanan plastik sing cukup kanggo mbentuk. Kekandelan tembok tabungan utawa wadhah tekanan digawe saka stainless steel duplex 30-50% kurang saka austenit biasa, sing kondhisi bisa nyuda biaya.

     

    2. duwe resistensi banget kanggo retakan korosi stres. Malah stainless steel dupleks kanthi isi paduan paling ngisor nduweni resistensi korosi stres sing luwih dhuwur tinimbang stainless steel austenit, utamane ing lingkungan sing ngemot ion amonia. Korosi stres minangka masalah penting sing angel ditanggulangi baja tahan karat austenitik biasa.

     

    3. resistensi korosi 2205 stainless steel dupleks, sing dadi aplikasi sing paling umum ing akeh media, luwih unggul tinimbang baja tahan karat austenitik 316L biasa, dene stainless steel super dupleks nduweni resistansi korosi sing dhuwur banget. Ing sawetara media, malah Ngganti baja tahan karat austenitik paduan dhuwur, lan uga paduan tahan korosi.

     

    4. nduweni resistensi korosi lokal sing apik. Yen dibandhingake karo baja tahan karat austenitik kanthi isi emas sing padha, baja tahan karat dupleks luwih tahan tahan korosi lan tahan korosi lemes tinimbang stainless steel austenit.

     

    5. koefisien ekspansi linier luwih murah tinimbang baja tahan karat austenit, cedhak karo baja karbon, cocog kanggo digandhengake karo baja karbon, lan nduweni pinunjul teknik penting, kayata produksi panel utawa lapisan.

     

    6. ora preduli ing kahanan beban sing dinamis utawa statis, stainless steel dupleks duwe kapasitas panyerepan energi sing luwih dhuwur tinimbang stainless steel austenit, sing nduweni nilai aplikasi praktis kanggo bagean struktural kanggo ngatasi kacilakan sing ora dikarepake kayata tabrakan lan bledosan.

     

    Kode duplex:

    Dupleks S331803. Super Duplex s2750. Super Duplex s32760

    1A. 2A.3A. 4A, 5A.6A. 1B.1c

    CE8MN. CD6MN. CD3MN.CE3MN.CD3MWCuN, CD4MCu.CD4MCuN.CD3MCuN.

    F51.F53. F55. F60

    digunakake ing industri kimia batu bara, industri petrokimia, karet, pembuatan kertas, farmasi lan pipa liyane minangka alat pengalihan utawa aliran.

     

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita