Katup bal dipasang 600LBS 4A DSS Trunnion (BV-600-06F-A)

Katup bal dipasang 600LBS 4A DSS Trunnion (BV-600-06F-A)

Katrangan singkat:

Seri No. BV-600-06F-A

Produsen katup bal baja Duplex China DEYE Nyedhiyakake katup bola 600LBS 4A kanthi awak 2pc,, 6 Inch, Flange RF, flange ISO5211 Top.


  • Fitur

    Range Produk

    Kinerja lan OM

    Lamaran

    Detil Cepet

    Standar desain: ASME B16.34 / API600  

    Bahan awak: Duplex stainless steel, DSS, 4A / 5A

    SAF2205 / 2507 / S31803 / s32750

    Kursi: PTFE / RPTFE

    GagangF51 / F53

    Dhiameter nominal: 6 ″

    Tekanan: 600LBS

    Sambungan pungkasan: Flanged ANSI B16.5

    Pasuryan: ASME B16.10.

    Cara operasi: tuas Dioperasikake

    Tes lan pengawasan: API 598.

     

    Spesifikasi / Fitur Utama

    Piranti injeksi pelum sing mendesak

    Kinerja sealing sing dipercaya lan torsi cilik;

    Bolongan kebak lan bolongan suda;

    Paket emisi sing sithik;

    Desain batang sing aman, anti-statis lan anti-blowout;

     

    Range Produk:

    Opsional Konstruksi: 3 pcs, 1 pcs, 2 pcs awak.

    Full Bore / Ngurangi Bore

    Desain Bal Floating utawa bal Trunnion Mounted.

    Opsional Ends: flanged RTJ RF FF, NPT, BSP.

    Segel opsional: PTFE, RPTEF, NYLON, PEEK, Metal Seated

    Piranti kunci sing opsional

    Operasi Opsional: Aktuator Pneumatik, Elec. Aktuator Gigi + handwheel

    Bahan Awak sing kasedhiya: ASTM A216WCB / LCB / CF8M / 4A / 5A / Steel Alloy

    Bal sing kasedhiya: SS304, SS316, Type Solid, A105 + ENP.

    Rentang Tekanan: 150LBS-1500LBS, PN10-PN250

    Ukuran Range: 1/2 "-24" DN15-DN600mm

     

    Kinerja:

     

    Duplex Stainless Steel (DSS) nuduhake ferit lan austenite, saben kira-kira 50%, lan umume baja tahan karat kanthi kadar fase minimal paling ora 30%. Ing konten C kurang, konten Cr 18% ~ 28%, isi Ni 3% ~ 10%. Sawetara waja uga ngemot unsur paduan kayata Mo, Cu, Nb, Ti, lan N.

    Jinis baja iki nduweni ciri khas stainless steel austenit lan ferit. Yen dibandhingake karo ferit, nduweni plastisitas lan kateguhan sing luwih dhuwur, ora ana suhu ruangan, lan bisa nambah resistansi korosi antar-tatanan lan kinerja pengelasan, nalika njaga zat besi. 475 ° C brittleness lan konduktivitas termal dhuwur saka stainless steel biasa ditondoi kanthi plastisitas super. Yen dibandhingake karo baja tahan karat austenitik, kekuwatane dhuwur lan resistensi korosi intergranular lan korosi stres klorida bisa ditambah sacara signifikan. Baja tahan karat duplex tahan tahan karat sing apik lan uga stainless steel sing ngirit.

     

    Kode duplex:

    Dupleks S331803. Super Duplex s2750. Super Duplex s32760

    1A. 2A.3A. 4A, 5A.6A. 1B.1c

    CE8MN. CD6MN. CD3MN.CE3MN.CD3MWCuN, CD4MCu.CD4MCuN.CD3MCuN.

    F51.F53. F55. F60

     

    Aplikasi:

    digunakake ing banyu Laut, cairan asam, struktur Bridge, pipa tekanan subsea, penyulingan minyak bumi, industri kimia, pembuatan kertas, farmasi, konservasi banyu, tenaga listrik, kotamadya, Baja lan lapangan liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Opsional Konstruksi: 3 pcs, 1 pcs, 2 pcs awak.

    Full Bore / Ngurangi Bore

    Desain Bal Floating utawa bal Trunnion Mounted.

    Opsional Ends: flanged RTJ RF FF, NPT, BSP.

    Segel opsional: PTFE, RPTEF, NYLON, PEEK, Metal Seated

    Piranti kunci sing opsional

    Operasi Opsional: Aktuator Pneumatik, Elec. Aktuator Gigi + handwheel

    Bahan Awak sing kasedhiya: ASTM A216WCB / LCB / CF8M / 4A / 5A / Steel Alloy

    Bal sing kasedhiya: SS304, SS316, Type Solid, A105 + ENP.

    Rentang Tekanan: 150LBS-1500LBS, PN10-PN250

    Ukuran Range: 1/2 "-24" DN15-DN600mm

    Duplex Stainless Steel (DSS) nuduhake ferit lan austenite, saben kira-kira 50%, lan umume baja tahan karat kanthi kadar fase minimal paling ora 30%. Ing konten C kurang, konten Cr 18% ~ 28%, isi Ni 3% ~ 10%. Sawetara waja uga ngemot unsur paduan kayata Mo, Cu, Nb, Ti, lan N.

    Jinis baja iki nduweni ciri khas stainless steel austenit lan ferit. Yen dibandhingake karo ferit, nduweni plastisitas lan kateguhan sing luwih dhuwur, ora ana suhu ruangan, lan bisa nambah resistansi korosi antar-tatanan lan kinerja pengelasan, nalika njaga zat besi. 475 ° C brittleness lan konduktivitas termal dhuwur saka stainless steel biasa ditondoi kanthi plastisitas super. Yen dibandhingake karo baja tahan karat austenitik, kekuwatane dhuwur lan resistensi korosi intergranular lan korosi stres klorida bisa ditambah sacara signifikan. Baja tahan karat duplex tahan tahan karat sing apik lan uga stainless steel sing ngirit.

     

    Kode duplex:

    Dupleks S331803. Super Duplex s2750. Super Duplex s32760

    1A. 2A.3A. 4A, 5A.6A. 1B.1c

    CE8MN. CD6MN. CD3MN.CE3MN.CD3MWCuN, CD4MCu.CD4MCuN.CD3MCuN.

    F51.F53. F55. F60

    digunakake ing banyu Laut, cairan asam, struktur Bridge, pipa tekanan subsea, penyulingan minyak bumi, industri kimia, pembuatan kertas, farmasi, konservasi banyu, tenaga listrik, kotamadya, Baja lan lapangan liyane.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita