Katup gerbang stainless steel SW PN64 Gate Valve GVF-0064-S

Katup gerbang stainless steel SW PN64 Gate Valve GVF-0064-S

Katrangan singkat:

Seri No .: GVF-0064-S

Produsen Katup Gerbang Tiongkok DEYE Nyedhiyakake stainless steel SW PN64 Gate Valve, 3 Inch, DN80, PSB, Socket Welded ENDS, roda tangan -196~ + 625.


  • Fitur

    Rentang Produk:

    Kinerja:

    Aplikasi:

    Detil Cepet

    Standar desain: API 602.A

    Bahan awak: SS304 SS316

    Diameter nominal: 1/2 "3/4" 1 "2" 3 " 

    Tekanan: PN64 PN100  

    Sambungan pungkasan: RF RTJ

    Pasuryan: ASME B16.10.

    Suhu kerja: -196~ + 625.

    Cara operasi: setir tangan

    Tes lan pengawasan: API 598.

    Katup Desain OS & Y

    Full Bore

     

    Rentang Produk:

    Bahan sing kasedhiya: Baja karbon, Baja tahan karat, Baja campuran, Baja tahan karat Super Duplex

    Batang / poros opsional: Baja tahan karat, Baja campuran, Baja tahan karat Super Duplex

    Seal / Kursi opsional: Stelite, STL Stainless steel, Alloy steel, Super Duplex Stainless steel

    Sambungan Akhir Opsional: BW, Counter Flange, BSPT, NPT

    Rentang diameter ukuran: 1/2 ″ ~ 4 ″ (DN15 ~ DN100).

    Rentang Rating: 150lbs ~ 2500lbs (PN16 ~ PN420).

    Desain Khusus bisa dirundingake.

     

    Kinerja:

    1. resistensi aliran cilik. Saluran medium ing njero awak katup lurus, medium mili ing garis lurus, lan resistensi aliran cilik.

    2. Kurang usaha nalika mbukak lan nutup dibandhingake karo katup globe, ora preduli mbukak utawa tertutup, arah gerakan rana kasebut jejeg karo arah aliran medium.

    3, dhuwur dhuwur, wektu mbukak lan nutup dawa. Stroke bukaan lan nutup rana gedhe, lan angkat ditindakake nganggo sekrup.

    4, fenomena palu banyu ora gampang diproduksi. Alasane yaiku wektu penutupan wektu sing suwe.

    5. Media kasebut bisa mili menyang endi wae ing loro-lorone, sing gampang dipasang. Saluran katup gerbang simetris ing loro-lorone.

    6. Pasuryan nganti dawa pasuryan (jarak antarane loro pasuryan pungkasan sing nyambung) cilik.

    7. Bentuk sing sederhana, dawa struktur sing cendhak, proses manufaktur sing apik lan macem-macem aplikasi.

    8, struktur kompak, kaku klep sing apik, dalan sing lancar, resistensi aliran cilik, permukaan penyegelan nggunakake baja tahan karat lan paduan keras, umur panjang, kemasan PTFE, penyegelan sing andal, operasi ringan lan fleksibel.

     

    Aplikasi:

    minyak bumi, kimia, Batang, Minyak, Gas, Konstruksi, farmasi, tekstil ringan, tenaga listrik, pembuatan kapal, metalurgi, perlindungan lingkungan lan sistem energi


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Bahan sing kasedhiya: Baja karbon, Baja tahan karat, Baja campuran, Baja tahan karat Super Duplex

    Batang / poros opsional: Baja tahan karat, Baja campuran, Baja tahan karat Super Duplex

    Seal / Kursi opsional: Stelite, STL Stainless steel, Alloy steel, Super Duplex Stainless steel

    Sambungan Akhir Opsional: BW, Counter Flange, BSPT, NPT

    Rentang diameter ukuran: 1/2 ″ ~ 4 ″ (DN15 ~ DN100).

    Rentang Rating: 150lbs ~ 2500lbs (PN16 ~ PN420).

    Desain Khusus bisa dirundingake.

    1. resistensi aliran cilik. Saluran medium ing njero awak katup lurus, medium mili ing garis lurus, lan resistensi aliran cilik.

    2. Kurang usaha nalika mbukak lan nutup dibandhingake karo katup globe, ora preduli mbukak utawa tertutup, arah gerakan rana kasebut jejeg karo arah aliran medium.

    3, dhuwur dhuwur, wektu mbukak lan nutup dawa. Stroke bukaan lan nutup rana gedhe, lan angkat ditindakake nganggo sekrup.

    4, fenomena palu banyu ora gampang diproduksi. Alasane yaiku wektu penutupan wektu sing suwe.

    5. Media kasebut bisa mili menyang endi wae ing loro-lorone, sing gampang dipasang. Saluran katup gerbang simetris ing loro-lorone.

    6. Pasuryan nganti dawa pasuryan (jarak antarane loro pasuryan pungkasan sing nyambung) cilik.

    7. Bentuk sing sederhana, dawa struktur sing cendhak, proses manufaktur sing apik lan macem-macem aplikasi.

    8, struktur kompak, kaku klep sing apik, dalan sing lancar, resistensi aliran cilik, permukaan penyegelan nggunakake baja tahan karat lan paduan keras, umur panjang, kemasan PTFE, penyegelan sing andal, operasi ringan lan fleksibel.

    minyak bumi, kimia, Batang, Minyak, Gas, Konstruksi, farmasi, tekstil ringan, tenaga listrik, pembuatan kapal, metalurgi, perlindungan lingkungan lan sistem energi

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita