Saringan Kranjang 1500LBS A216WCB / Filter YCT-001500-20

Saringan Kranjang 1500LBS A216WCB / Filter YCT-001500-20

Katrangan singkat:

No Series.: YCT-001500-20

Produsen Saringan Baja Karbon Tiongkok China DEYE Nyedhiyakake saringan / Filter Basket 1500LBS A216WCB, Endung Flanged RF, tutup nganggo Drain Plug, ASME B16.10, -29~ + 425.


  • Fitur

    Range Produk

    Kinerja lan fungsi:

    Aplikasi:

    Detil Cepet

    Standar desain: API 600.ANSI B16.34

    Bahan awak: WCB. Baja Karbon

    BolongWaja tahan karat

    Dhiameter nominal: 20 ""

    Tekanan: CL1500LBS  

    Sambungan pungkasan: Flange RTJ

    Pasuryan: ASME B16.10.

    Suhu kerja: -29~ + 425.

    Desain Plug Drain.

    Tes lan pengawasan: API 598.

    BB saringan bolongan kebak  

     

    Ing Panjaluk

    Bahan sing kasedhiya: A216WCB / LCB / WC9 / C5 / CF8M / CF3 / CF8 / CF3M / WC6

    Filter layar / Mesh Opsional: Baja tahan karat, stainless steel dupleks, SDSS

    Sambungan Akhir Opsional: Ujung flanged, BW, SW, utas.

    Rentang peringkat: 150lbs ~ 2500lbs (PN16 ~ PN420).

    Range diameteripun: 1/2 ″ ~ 24 ″ (DN15 ~ DN600).

     

    Kinerja lan fungsi:

    Filter basket digunakake ing oli utawa pipa cair liyane kanggo nyaring lebu ing pipa. Area bolongan saringan luwih gedhe saka 2-3 kali jembaré pipo diameter, luwih adoh saka saringan saringan jinis Y lan T-tipe. Akurasi filter kalebu jinis filter sing paling akurat ing filter. Struktur saringan beda karo saringan liyane. Amarga wujude kaya kranjang, mula diarani saringan kranjang.

     

    Filter basket minangka piranti cilik kanggo mbusak partikel padhet ing cairan, sing bisa nglindhungi karya kompresor, pompa, meter lan liya-liyane. Nalika cairan mlebu ing ember saringan kanthi filter ukuran tartamtu, kotoran bakal diblokir lan ngresiki filtrat dibuwang saka outlet filter. Yen dibutuhake reresik, anggere ember filter sing bisa dicopot dicopot, bisa dimuat maneh sawise diproses, mula trep banget digunakake lan dirawat. Yen wis diinstal kanthi seri ing salangan pompa utawa bagean pipa sistem liyane, ora mung bisa nambah umur layanan pompa lan peralatan liyane, nanging uga bakal njamin keamanan kabeh sistem.

     

    Kaluwihan:

    1. otomatisasi lengkap, tanpa perawatan
    2. area nyaring gedhe, efisiensi filter dhuwur, umur panjang
    3. Bahan stainless steel, presisi nyaring opsional, lan spesifikasi lengkap.
    4. Yen dibandhingake karo peralatan filtrasi liyane, iki minangka salah sawijining peralatan sing paling efektif kanggo proyek panggunaan banyu sing direklamasi 

    Aplikasi:

    Saringan keranjang digunakake ing industri minyak bumi, kimia, farmasi, panganan, perlindungan lingkungan lan industri liyane


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Bahan sing kasedhiya: A216WCB / LCB / WC9 / C5 / CF8M / CF3 / CF8 / CF3M / WC6

    Filter layar / Mesh Opsional: Baja tahan karat, stainless steel dupleks, SDSS

    Sambungan Akhir Opsional: Ujung flanged, BW, SW, utas.

    Rentang peringkat: 150lbs ~ 2500lbs (PN16 ~ PN420).

    Range diameteripun: 1/2 ″ ~ 24 ″ (DN15 ~ DN600).

    Filter basket digunakake ing oli utawa pipa cair liyane kanggo nyaring lebu ing pipa. Area bolongan saringan luwih gedhe saka 2-3 kali jembaré pipo diameter, luwih adoh saka saringan saringan jinis Y lan T-tipe. Akurasi filter kalebu jinis filter sing paling akurat ing filter. Struktur saringan beda karo saringan liyane. Amarga wujude kaya kranjang, mula diarani saringan kranjang.

     

    Filter basket minangka piranti cilik kanggo mbusak partikel padhet ing cairan, sing bisa nglindhungi karya kompresor, pompa, meter lan liya-liyane. Nalika cairan mlebu ing ember saringan kanthi filter ukuran tartamtu, kotoran bakal diblokir lan ngresiki filtrat dibuwang saka outlet filter. Yen dibutuhake reresik, anggere ember filter sing bisa dicopot dicopot, bisa dimuat maneh sawise diproses, mula trep banget digunakake lan dirawat. Yen wis diinstal kanthi seri ing salangan pompa utawa bagean pipa sistem liyane, ora mung bisa nambah umur layanan pompa lan peralatan liyane, nanging uga bakal njamin keamanan kabeh sistem.

    Saringan keranjang digunakake ing industri minyak bumi, kimia, farmasi, panganan, perlindungan lingkungan lan industri liyane

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita