Gangsa ANSI 150LBS Katup Gerbang BB Flanged BRZ-G-01

Gangsa ANSI 150LBS Katup Gerbang BB Flanged BRZ-G-01

Katrangan singkat:

No Series.: BRZ-G-01
Produsen Katup Gerbang Gangsa China DEYE Nyedhiyakake katup gerbang tembaga C95800 kanggo banyu segara, AP600 / ANSI B16.34, 6 Inci, Kelas 150, RF End, Bolt Bonnet, ASME B16.10, -40 ℃ ~ + 250 ℃.


  • Fitur

    Range Produk

    Kinerja lan OM

    Lamaran

    Detil Cepet

    Standar desain: API 600.API6D ANSI B16.34

    Pasuryan: ASME B16.10.

    Tes lan pengawasan: API 598.

    Katup gerbang Bonnet BB bolt

    spiral bakal gasket Utawa RTJ gasket wolung kothak

    Sekrup ing njaba lan kuk Y O & Y

    Bahan awak: Gangsa, C95800

    Disc Wedge: Gangsa, C95800

    Dhiameter nominal: 6 "

    Tekanan: CL150

    Sambungan pungkasan: RF. Flange

     

    Range Produk:

    Kasedhiya Bahan Awak: Gangsa B62 B61 C83600 C84400 C95800

    Boneka segel utawa bonnet segel tekanan

    Ukuran Kisaran Produk: 1-1 / 2 ″ -16 ″ DN40-DN400

    Kisaran tekanan: 150LBS, 300LBS, PN6-PN50

    Sambungan Opsional: ujung flange sesuai karo ASME B16.5

    Butt-welding pungkasan sesuai karo ASME B 16.25

    Socket-welding mungkasi salaras karo ASME B 16.11

    Wut-awut sing meneng sesuai karo ASME B1.20.1

     

    Kinerja: Tembaga aluminium -AL-BRZ

    Isi aluminium umume ora ngluwihi 11,5%, lan kadang-kadang jumlah zat besi, nikel, mangan lan unsur liyane ditambahake kanggo nambah kinerja. Perunggu aluminium bisa dikuatake kanthi perawatan panas, kekuatane luwih dhuwur tinimbang tembaga timah, lan resistensi oksidasi suhu dhuwur uga luwih apik.

    Iki nduweni kekuatan dhuwur lan resistensi nyandhang sing apik. Iki digunakake kanggo sekrup, kacang, lengen tembaga, dering segel, lan bagian tahan aus sing kuat. Fitur sing paling apik yaiku resistensi nyandhang sing apik.

    Perunggu aluminium sing ngemot zat besi lan mangan duwe kekuatan dhuwur lan resistensi nyandhang. Bisa nambah atose sawise ngilangi lan ngendhalekake. Iki nduweni ketahanan korosi suhu tinggi lan resistensi oksidasi sing apik. Tahan karat ing swasana, banyu seger lan banyu segara Apik banget, mesin bisa ditampa, pengelasan ora gampang dikepeng, pamrosesan tekanan sing apik ing kahanan panas.

     

    Aplikasi:

    banyu segara, gawe kapal


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kasedhiya Bahan Awak: Gangsa B62 B61 C83600 C84400 C95800

    Boneka segel utawa bonnet segel tekanan

    Ukuran Kisaran Produk: 1-1 / 2 ″ -16 ″ DN40-DN400

    Kisaran tekanan: 150LBS, 300LBS, PN6-PN50

    Sambungan Opsional: ujung flange sesuai karo ASME B16.5

    Butt-welding pungkasan sesuai karo ASME B 16.25

    Socket-welding mungkasi salaras karo ASME B 16.11

    Wut-awut sing meneng sesuai karo ASME B1.20.1

    Isi aluminium umume ora ngluwihi 11,5%, lan kadang-kadang jumlah zat besi, nikel, mangan lan unsur liyane ditambahake kanggo nambah kinerja. Perunggu aluminium bisa dikuatake kanthi perawatan panas, kekuatane luwih dhuwur tinimbang tembaga timah, lan resistensi oksidasi suhu dhuwur uga luwih apik.

    Iki nduweni kekuatan dhuwur lan resistensi nyandhang sing apik. Iki digunakake kanggo sekrup, kacang, lengen tembaga, dering segel, lan bagian tahan aus sing kuat. Fitur sing paling apik yaiku resistensi nyandhang sing apik.

    Perunggu aluminium sing ngemot zat besi lan mangan duwe kekuatan dhuwur lan resistensi nyandhang. Bisa nambah atose sawise ngilangi lan ngendhalekake. Iki nduweni ketahanan korosi suhu tinggi lan resistensi oksidasi sing apik. Tahan karat ing swasana, banyu seger lan banyu segara Apik banget, mesin bisa ditampa, pengelasan ora gampang dikepeng, pamrosesan tekanan sing apik ing kahanan panas.

    banyu segara, gawe kapal

     

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita