Katup Gangsa BRZ-BF-02F

Katup Gangsa BRZ-BF-02F

Katrangan singkat:

No Series.: BRZ-BF-02F
Produsen Katup Gangsa Gangsa DEYE Nyedhiyakake tembaga kupu-kupu C95800 dobel kupu-kupu, AP609, Kelas 150, RF flanged, -40 ℃ ~ + 250 ℃.


  • Fitur

    Range Produk

    Kinerja lan OM

    Lamaran

    Detil Cepet

    Standar desain: API 609

    Pasuryan: ISO5752 seri 13 Short

    Konstruksi nutup kerugian telu

    Tes lan pengawasan: API 598.

    Bahan awak: Gangsa, C95800

    Materi Cakram: Gangsa, C95800

    Kursi: Gangsa + Gering PTFE

    Dhiameter nominal: 2 "

    Tekanan: CL150 RF

    Sambungan pungkasan: Flanged

    Suhu kerja: -40~ + 250.

     

    Range Produk

    Rating Tekanan saka 150LBS nganti 300LBS. PN6-PN50

    Ukuran Range: 2 "-24"

    Jinis: Wafer, Lug, Flanged, khusus

    Kode Desain: API609 & ASME B 16.34

    Awak sing kasedhiya: B61, B62, C95400, C95800, C83600

    Kasedhiya Seal Laminated: Bronze + PTFE / Teflon

    Kasedhiya Protect Ring: Bronze.

     

    Kinerja:

    Perunggu aluminium duwe akeh sifat sing apik banget. Perunggu aluminium nduweni kekuatan, kekerasan lan tahan nyandhang dhuwur, lan umume digunakake kanggo ngasilake kosong, benang lan bagean liyane. Perunggu aluminium duwe resistensi korosi sing apik, mula bisa digunakake kanggo ngasilake bagean sing tahan korosi kayata baling-baling lan katup. Perunggu aluminium ora bakal ngasilake percabangan, lan bisa digunakake kanggo nggawe bahan alat non-sparking. Nduweni konduktivitas termal sing apik lan kaku sing stabil. Minangka bahan cetakan, ora ngasilake cetakan lengket utawa ngeruk barang nalika nggawe lan menehi kalender penukar panas plat stainless steel. Wis dadi jinis bahan cetakan anyar. Bronze aluminium duwe efek memori bentuk lan wis dikembangake minangka paduan memori bentuk. Paduan aluminium-tembaga cukup murah lan dadi bagean pengganti bahan logam larang, kayata tembaga, tembaga, lan paduan adhedhasar nikel. Iki amarga karakteristik tembaga aluminium sing apik banget dadi saya populer lan duwe peranan penting ing industri sipil lan militer.

     

    Aplikasi:

    banyu segara, bangunan kapal, segara, proyek desalinasi banyu


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Rating Tekanan saka 150LBS nganti 300LBS. PN6-PN50

    Ukuran Range: 2 "-24"

    Jinis: Wafer, Lug, Flanged, khusus

    Kode Desain: API609 & ASME B 16.34

    Awak sing kasedhiya: B61, B62, C95400, C95800, C83600

    Kasedhiya Seal Laminated: Bronze + PTFE / Teflon

    Kasedhiya Protect Ring: Bronze.

    Perunggu aluminium duwe akeh sifat sing apik banget. Perunggu aluminium nduweni kekuatan, kekerasan lan tahan nyandhang dhuwur, lan umume digunakake kanggo ngasilake kosong, benang lan bagean liyane. Perunggu aluminium duwe resistensi korosi sing apik, mula bisa digunakake kanggo ngasilake bagean sing tahan korosi kayata baling-baling lan katup. Perunggu aluminium ora bakal ngasilake percabangan, lan bisa digunakake kanggo nggawe bahan alat non-sparking. Nduweni konduktivitas termal sing apik lan kaku sing stabil. Minangka bahan cetakan, ora ngasilake cetakan lengket utawa ngeruk barang nalika nggawe lan menehi kalender penukar panas plat stainless steel. Wis dadi jinis bahan cetakan anyar. Bronze aluminium duwe efek memori bentuk lan wis dikembangake minangka paduan memori bentuk. Paduan aluminium-tembaga cukup murah lan dadi bagean pengganti bahan logam larang, kayata tembaga, tembaga, lan paduan adhedhasar nikel. Iki amarga karakteristik tembaga aluminium sing apik banget dadi saya populer lan duwe peranan penting ing industri sipil lan militer.

    banyu segara, bangunan kapal, segara, proyek desalinasi banyu

     

     

     

     

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita