BV-0600-2F06

BV-0600-2F06

Fitur

Range Produk

Kinerja

Lamaran

Detil Cepet
Standar desain: ANSI B16.34
Bahan awak: Baja palsu A105
Dhiameter nominal: 6 ″
Tekanan: 600LBS PN100
Sambungan pungkasan: Flanged Ends
Segel: RPTFE 
Pasuryan: ANSI B16.10
Flange mungkasi RTJ ANSI B16.5
Cara operasi: Kunci Lever
Tes lan pengawasan: API 598.
Suhu Makarya: -29 ℃ ~ + 425 ℃.

Spesifikasi / Fitur Utama
Kinerja sealing sing dipercaya lan torsi cilik;
Bolongan kebak lan bolongan suda;
Paket emisi sing sithik;
Desain batang sing aman, anti-statis lan anti-blowout;
Piranti kunci sing opsional;
Flange ndhuwur ISO 5211 opsional.
Bal dilapisi nikel Listrik tanpa Listrik kanggo panyegelan gelembung lan torsi operasi sing kurang;
Alur Bi-Directional;
Sealing kaping pindho ing sambungan batang, kelenjar gagang lan penutupan;
Kursi njamin panyegelan tekanan rendah lan dhuwur lan rongga awak dhewe;
Injeksi kursi dipasang kanthi katup mriksa internal kanggo panyegelan darurat.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Opsional Konstruksi: 3 pcs, 1 pcs, 2 pcs awak.

    Desain Bore Lengkap / Ngurangi Bore

    Desain Bal Floating utawa bal Trunnion Mounted.

    Opsional Ends: BW, flanged RTJ RF FF, NPT, BSP.

    Segel opsional: PTFE, RPTEF, Nylon, Peek, Metal Seated

    Bahan Awak sing kasedhiya: ASTM A216WCB / LCB / CF8M / 4A / 5A / Steel Alloy

    Bal sing kasedhiya: SS304, SS316, Type Solid, A105 + ENP.

    Rentang Tekanan: 150LBS-1500LBS, PN10-PN250

    Ukuran Ukuran: 2 "-48" DN50-DN1200mm

    Piranti Injeksi Sealant

    Katup bal trunnion diwenehake karo piranti kanggo injeksi Sealant, sing ana ing batang lan kursi kanggo katup bal trunnion DN> 150mm (NPS6), lan ing rongga awak kanggo katup DN <125mm. Nalika dering batang O utawa dering kursi awak rusak amarga kacilakan, kebocoran medium antarane awak lan gagang bisa dicegah kanthi nyuntikake Sealant liwat piranti.

    Desain Anti-statis

    Kajaba fitur anti-statis katup bal sing ngambang, katup bal trunnion duwe luwih. Bal klep bal trunnion bisa kontak cedhak liwat trunnion, nyetel bantal, lan tutup mudhun, lintasan listrik statis mula wujud bebarengan karo katup, sing bisa nyebabake listrik statis sing disebabake dening percikan sing nyebabake gesekan ing antarane werni lan kursi nalika kinerja urip lan mati ing lemah supaya ora ana kemungkinan kena geni utawa bledosan.

    digunakake Digunakake kanggo nyaring minyak bumi, pipa jarak adoh, industri kimia, pembuatan kertas, farmasi, konservasi banyu, tenaga listrik, administrasi kota, baja lan lapangan liyane.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita