BV-600T-20F

BV-600T-20F

Katrangan singkat:

Seri No. BV-600T-20F
Produsen katup bal entri top China DEYE Nyedhiyakake katup bal entri ndhuwur las kanthi ujung Butt Las, dipasang trunnion, kothak gir dioperasikake.


  • Fitur

    Range Produk

    Kinerja

    Lamaran

    Detil Cepet
    Standar desain: ANSI B16.34
    Bahan awak: Baja palsu A105
    Diameter nominal: DN100 4 ″ 6 ″
    Tekanan: 600LBS PN100
    Sambungan pungkasan: Flanged Ends
    Segel: RPTFE NYLON DEVLON PEEK
    Pasuryan: ANSI B16.10
    Flange mungkasi RTJ ANSI B16.5
    Cara operasi: Gear Box
    Tes lan pengawasan: API 598.
    Suhu Makarya: -29 ℃ ~ + 425 ℃.

    Spesifikasi / Fitur Utama
    Kinerja sealing sing dipercaya lan torsi cilik;
    Bolongan kebak lan bolongan suda;
    Paket emisi sing sithik;
    Desain batang aman, Anti-statis lan anti-blowout;
    Piranti kunci sing opsional;
    Flange ndhuwur ISO 5211 opsional.
    Bal dilapisi nikel Listrik tanpa Listrik kanggo panyegelan gelembung lan torsi operasi sing kurang;
    Alur Bi-Directional;
    Sealing kaping pindho ing sambungan batang, kelenjar gagang lan penutupan;
    Kursi njamin panyegelan tekanan rendah lan dhuwur lan rongga awak dhewe;
    Injeksi kursi dipasang kanthi katup mriksa internal kanggo panyegelan darurat.

    Katup relatif
    CVC-00150 CVC-00600 CVC-01500 YC-0150


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Opsional Ends: BW, flanged RTJ RF FF, NPT, BSP.

    Segel opsional: PTFE, RPTEF, NYLON, DEVLON, PEEK, Metal Seated

    Bahan Awak sing kasedhiya: ASTM A216WCB / LCB / CF8M / 4A / 5A / Steel Alloy

    Bal sing kasedhiya: SS304, SS316, Type Solid, A105 + ENP.

    Rentang Tekanan: 150LBS-1500LBS, PN10-PN250

    Ukuran Ukuran: 2 "-48" DN50-DN1200mm

    Range Suhu: -196 ℃ ~ 260 ℃

    Operasi Opsional: Gear Box + handwheel / Elec. aktuator / Aktuator Pneumatik

     

    Katup bal ndhuwur-Entry gampang lan cepet dibongkar ing pipa, lan pangopènan gampang lan cepet. Nalika katup gagal ing pipa lan kudu didandani, ora prelu nyopot katup saka pipa kasebut. Sampeyan mung kudu nyopot baut lan kacang flange tengah, copot bonnet lan unit gagang saka awak katup, lan banjur copot bal lan balok katup. Sampeyan bisa ndandani kursi bal lan katup kanthi online. Diposaken iki ngirit wektu lan minimalake kerugian ing produksi

    akeh digunakake ing pipa minyak bumi lan gas alam, uga kanggo ekstraksi minyak, penyulingan minyak, petrokimia, kimia, serat kimia, metalurgi, tenaga listrik, tenaga nuklir, panganan, lan peralatan papermaking.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita