BV-40-BW03

BV-40-BW03

Fitur

Range Produk

Kinerja

Lamaran

Detil Cepet
Standar desain: ANSI B16.34
Bahan awak: Baja karbon
Diameter nominal: DN100 4 ″ 6 ″
Tekanan: 300LBS PN25 PN40 PN64
Sambungan pungkasan: Butt Las.
Segel: RPTFE NYLON DEVLON PEEK
Pasuryan: ANSI B16.10 utawa disesuaikan
Cara operasi: Gear Box
Tes lan pengawasan: API 598.
Suhu Makarya: -29 ℃ ~ + 120 ℃.

Fitur
1. Pemrosesan bola dilacak lan dites dening detektor komputer canggih; akurasi bal sing dhuwur banget.
2. Bahan awak katup padha karo pipa, ora bakal ana stres sing ora rata, ora ana deformasi amarga guncangan lan kendharaan sing liwat lemah, lan pipa tahan tuwa.
3. Awak segel segel digawe saka bahan RPTFE 25% Karbon (karbon) supaya ora ana bocor (0%).
4. Katup bal gandheng sing direndhem bisa langsung dikubur ing lemah, tanpa prelu nggawe katup gedhe, mung perlu sumur cilik dangkal ing lemah, sing ngirit biaya konstruksi lan wektu rekayasa.
5. Dawane awak katup lan dhuwure batang katup bisa diatur miturut kebutuhan konstruksi lan desain pipa
6. Akurasi proses bal sing tepat banget, operasine entheng, lan ora ana gangguan sing ala.
7. Nggunakake bahan baku kelas dhuwur, bisa njaga tekanan ing ndhuwur PN25.
8. Yen dibandhingake karo produk sing padha spesifikasi ing industri sing padha, awak katup cilik lan rupane apik.
9. Ing kahanan katup biasane dioperasikake lan digunakake, umur layanan dawa.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Bosen lengkap utawa nyuda bolongan

    Pilihan Akhir: BW, flanged

    Segel opsional: PTFE, RPTEF, Metal Seated

    Bahan Awak sing kasedhiya: ASTM A216WCB / LCB / CF8M / 4A / 5A / Steel Alloy

    Bal sing kasedhiya: SS304, SS316, Type Solid, A105 + ENP.

    Rentang Tekanan: 150LBS-1500LBS, PN10-PN250

    Ukuran Range: 2 "-36" DN50-DN900mm

    Dimensi ngadhepi: nganti 2000MM

    Ekstensi batang: nganti 3000MM

    Saluran lan curhat Plugs kasedhiya

    Kinerja sealing sing dipercaya lan torsi cilik;

    Bolongan kebak lan bolongan suda;

    Paket emisi sing sithik;

    Desain batang aman, Anti-statis lan anti-blowout;

    Piranti kunci sing opsional

    Flange ndhuwur ISO 5211 opsional.

    Bal dilapisi nikel Listrik tanpa Listrik kanggo panyegelan gelembung lan torsi operasi sing kurang

    Alur Bi-Directional

    Sealing kaping pindho ing sambungan batang, kelenjar gagang lan penutupan

    Kursi njamin panyegelan tekanan rendah lan dhuwur lan rongga awak lega

    Injeksi kursi dipasang kanthi katup mriksa internal kanggo panyegelan darurat

    Media sing cocog: Minyak / Gas, LNG / LPG, Petrokimia, Pabrik baja, pipa pemanas lsp.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita