BV-DBB-02F

BV-DBB-02F

Katrangan singkat:

Seri No. BV-DBB-2F
Produsen katup bola DBB China DEYE Nyedhiyakake blok dobel stainless steel 300LBS lan katup bal dobel kanthi ujung Flanged, 3 Inci, Flanged RF Ends, Lever Operated.


  • Fitur

    Range Produk

    Kinerja

    Lamaran

    Detil Cepet
    Standar desain: API6D
    Bahan awak: stainless steel SS316 SS304
    Dhiameter nominal: 4 ″ -24 ″
    Tekanan: 150LBS-2500LBS
    Sambungan pungkasan: Flange RF RFXNPT
    Segel: PTFE, RPTFE, NYLON, DEVLON, PEEK
    Pasuryan: ASME B16.10.
    Cara operasi: Tuas Dioperasikake
    Tes lan pengawasan: API 598.

    Spesifikasi / Fitur Utama
    Ing Katup bal DBByaiku katup fungsi dobel, tutup pindho lan relief. Katup fungsi shut-off lan debit kaping pindho lan relief, cocok kanggo minyak tanah udara penerbangan, minyak ringan, gas alam, gas cair, gas pipa, medium kimia lan pipa liyane, minangka piranti sing cocog kanggo mateni medium kasebut.

    Tombol kanggo prinsip kerja katup dobel dobel lan tutup getih dobel yaiku tumindak loro slide segel sing dipasang ing jago.
    Katup duwe piranti relief otomatis (opsional). Sawise katup ditutup, bisa nyegah ruangan katup saka tekanan sing nambah normal lan mriksa efek katup kasebut. Indikator saklar katup diselarasake karo posisi switch, sing bisa nampilake status switching katup kanthi akurat.

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Opsional Ends: BW, flanged RTJ RF FF, NPT, BSP.

    Segel opsional: PTFE, RPTEF, NYLON, DEVLON, PEEK, Metal Seated

    Bahan Awak sing kasedhiya: ASTM A216WCB / LCB / CF8M / 4A / 5A / Steel Alloy

    Bal sing kasedhiya: SS304, SS316, Type Solid, A105 + ENP.

    Rentang Tekanan: 150LBS-1500LBS, PN10-PN250

    Ukuran Range: 2 ″ -16 ″ DN50-DN400mm

    Katup bola DBB minangka katup fungsi tutup, dobel lan fungsi relief. Katup fungsi shut-off lan debit kaping pindho lan relief, cocok kanggo minyak tanah udara penerbangan, minyak ringan, gas alam, gas cair, gas pipa, medium kimia lan pipa liyane, minangka piranti sing cocog kanggo mateni medium kasebut.

    Tombol kanggo prinsip kerja katup dobel dobel lan tutup getih dobel yaiku tumindak loro slide segel sing dipasang ing jago.

    Katup duwe piranti relief otomatis (opsional). Sawise katup ditutup, bisa nyegah ruangan katup saka tekanan sing nambah normal lan mriksa efek katup kasebut. Indikator saklar katup diselarasake karo posisi switch, sing bisa nampilake status switching katup kanthi akurat.

    Cocog kanggo minyak tanah penerbangan, minyak ringan, gas alam, gas cair, gas pipa, media kimia lan pipa liyane, minangka piranti sing cocog kanggo ngilangi medium kasebut.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita