Cast Steel Valve GVC-001500-F

Cast Steel Valve GVC-001500-F

Katrangan singkat:

Seri No .: GVC-001500-F
Produsen Katup Gerbang baja karbon China DEYE Nyedhiyakake WCB 1500LBS 8inches Gate Valve, API 600, RTJ flanged End, Operation Gearbox, ASME B16.10, -29 ℃ ~ + 425 ℃.


  • Fitur

    Fitur

    Range Produk

    Kinerja lan OM

    Lamaran

    Detil Cepet

    Standar desain: API 600.

    Bahan awak: baja karbon

    Dhiameter nominal: 8 "

    Tekanan: CL1500LBS

    Sambungan pungkasan: RTJ Flange  

    Pasuryan: ASME B16.10.

    Suhu kerja: -29~ + 425.

    Cara operasi: Gearbox.

    Tes lan pengawasan: API 598.

    Katup Desain PSB OS & Y

    Outside Screw lan York  

    Katup Gerbang Segel Tekanan

    Katup Gerbang Bi-Direction

     

    Range Produk:

    Bahan sing kasedhiya: WCB / LCB / WC9 / C5 / CF8M / CF3 / CF8

    Batang / batang opsional: A182F6a, SS304, SS316, F51 / F53

    Seal / Kursi Pilihan: Stelite, STL, Baja tahan karat

    Potong 1 #, Potong 5 #, Potong 8 #, Potong 10 # Potong 12 #

    Sambungan Akhir Opsional: BW, TSE FlG,

    ASME B 16.5, ASME 16.47, ASME B 16.25, B1.20.1

    Operasi Opsional: Roda tangan, Gearbox, Listrik, Pneumatik didhukung

    Rentang diameter ukuran: 1/2 ″ ~ 60 ″ (DN15 ~ DN1500).

    Rentang Rating: 900LBS ~ 2500lbs (PN150 ~ PN420).

    Desain Khusus bisa dirundingake.

     

    Aplikasi:

    stasiun listrik / tanduran termal kanggo sistem pipa banyu lan uap

     

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Standar desain: API 600.

    Bahan awak: baja karbon

    Dhiameter nominal: 8 "

    Tekanan: CL1500LBS

    Sambungan pungkasan: RTJ Flange  

    Pasuryan: ASME B16.10.

    Suhu kerja: -29~ + 425.

    Cara operasi: Gearbox.

    Tes lan pengawasan: API 598.

    Katup Desain PSB OS & Y

    Outside Screw lan York  

    Katup Gerbang Segel Tekanan

    Katup Gerbang Bi-Direction

    Bahan sing kasedhiya: WCB / LCB / WC9 / C5 / CF8M / CF3 / CF8

    Batang / batang opsional: A182F6a, SS304, SS316, F51 / F53

    Seal / Kursi Pilihan: Stelite, STL, Baja tahan karat

    Potong 1 #, Potong 5 #, Potong 8 #, Potong 10 # Potong 12 #

    Sambungan Akhir Opsional: BW, TSE FlG,

    ASME B 16.5, ASME 16.47, ASME B 16.25, B1.20.1

    Operasi Opsional: Roda tangan, Gearbox, Listrik, Pneumatik didhukung

    Rentang diameter ukuran: 1/2 ″ ~ 60 ″ (DN15 ~ DN1500).

    Rentang Rating: 900LBS ~ 2500lbs (PN150 ~ PN420).

    Desain Khusus bisa dirundingake.

    Konstruksi segel tekanan digunakake kanggo Katup kanggo layanan tekanan tinggi, biasane luwih saka ndhuwur 170 bar. Fitur unik babagan segel tekanan Bonnet yaiku segel sendi Bonnet awak dadi apik nalika tekanan internal ing Valve mundhak.Tekanan internal sing luwih dhuwur, luwih akeh tenaga penyegelan. Pembongkaran sing gampang bisa ditindakake kanthi nyelehake perakitan Bonnet menyang rongga awak lan nyopot cincin dorong papat-segmen kanthi nggunakake pin push.

     

    Gumantung marang prinsip desain sing cukup sederhana, Katup segel tekanan wis kabukten bisa ngatasi aplikasi isolasi uap fosil lan siklus gabungan, amarga para desainer terus meksa ketel boiler, HRSG, lan amplop tekanan / suhu. Katup segel tekanan biasane kasedhiya ing ukuran antara 2 inci nganti 24 inci lan kelas tekanan ASME B16.34 saka # 600 nganti # 2500.

     

    Stasiun / tanduran Tenaga Termal kanggo sistem pipa banyu lan uap

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita