Kupu Kulo Triple MBV-0300-12W

Kupu Kulo Triple MBV-0300-12W

Katrangan singkat:

Seri No .: MBV-0300-12W
Produsen Katup Kupu Kupu-kupu China DEYE Nyedhiyakake wafer 300LBS logam lungguh Kupu Kupu API609, RF End, Operasi Gearbox, -29 ℃ ~ + 425 ℃.


  • Fitur

    Fitur

    Range Produk

    Kinerja lan OM

    Lamaran

    Detil Cepet
    Standar desain: API609
    Bahan awak: SS, stainless steel Duplex
    Diameter nominal: 3 "4" 6 "
    Tekanan: CL150 300LBS
    Sambungan pungkasan: RF. Flange / flange FF
    Pasuryan: EN558 Series 20
    Segel: Baja multi-lapisan + PTFE
    Biasa Suhu kerja: -29 ℃ ~ + 425 ℃.
    Tes lan pengawasan: API 598.
    Fungsi Aman Geni
    Batang Blowout-Bukti
    Katup Kupu-kupu Kursi sing bisa dianyari

    Range Produk
    API Katup Kupu-kupu Wafer
    Rating saka 150LBS nganti 2500LBS. PN6-PN400
    Rentang Ukuran: 2 "-24"
    Pasuryan: BS5155 & ISO5752 & BS EN558 SERIES 20/14/16
    Tes / inspeksi: API 598 EN12226
    Awak sing kasedhiya: ASTM A216WCB / Stainless Steel / Duplex stainless steel
    Disk sing kasedhiya: ASTM A216WCB / Stainless Steel / Duplex stainless steel
    Kursi Awak sing kasedhiya: grafit logam, PTFE
    Ring Protect sing kasedhiya: baja karbon / baja tahan karat

    Opsional kasedhiya miturut panjaluk
    Kursi sing Bisa Dianyari 17-4H / SS304 / SS316 / F51 / F53

    Kinerja
    Katup kupu nganggo desain prinsip eksentrik telung dimensi, lintasan gerakan spasial ing permukaan penyegelan dioptimalake. Ora ana gesekan lan gangguan ing antarane permukaan panyegelan, lan bahan panyegelan dipilih kanthi bener, mula ketahanan sealing lan korosi katup kupu-kupu, resistensi suhu sing dhuwur lan resistensi keausan bisa dipercaya. Fitur utamane yaiku:
    1. torsi bukaan cilik, fleksibel lan trep, ngirit energi lan energi.
    2. Struktur kepang tiga dimensi nggawe lempeng kupu-kupu luwih kenceng lan kenceng, lan kinerja panyegelan bisa dipercaya, ora ana kebocoran.
    3. resistensi tekanan tinggi, resistensi korosi, tahan aus, umur panjang, lsp.

    Lamaran
    Iki digunakake kanthi akeh ing pipa kanthi media korosif kayata metalurgi, tenaga listrik, minyak bumi, industri kimia, udara, gas, gas bakar, pasokan banyu lan saluran.

    MBV-0300-12W-details4

    MBV-0300-12W-details1
    MBV-0300-12W-details2
    MBV-0300-12W-details3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • API Katup Kupu-kupu Wafer 
    Rating saka 150LBS nganti 2500LBS. PN6-PN400
    Ukuran Ukuran: 2 ″ -24 ″
    Pasuryan: BS5155 & ISO5752 & BS EN558 SERIES 20/14/16
    Tes / inspeksi: API 598 EN12226
    Awak sing kasedhiya: ASTM A216WCB / Stainless Steel / Duplex stainless steel
    Disk sing kasedhiya: ASTM A216WCB / Stainless Steel / Duplex stainless steel
    Kursi Awak sing kasedhiya: grafit logam, PTFE
    Ring Protect sing kasedhiya: baja karbon / baja tahan karat

    Katup kupu nganggo desain prinsip eksentrik telung dimensi, lintasan gerakan spasial ing permukaan penyegelan dioptimalake. Ora ana gesekan lan gangguan ing antarane permukaan panyegelan, lan bahan panyegelan dipilih kanthi bener, mula ketahanan sealing lan korosi katup kupu-kupu, resistensi suhu sing dhuwur lan resistensi keausan bisa dipercaya. Fitur utamane yaiku:
    1. torsi bukaan cilik, fleksibel lan trep, ngirit energi lan energi.
    2. Struktur kepang tiga dimensi nggawe lempeng kupu-kupu luwih kenceng lan kenceng, lan kinerja panyegelan bisa dipercaya, ora ana kebocoran.
    3. resistensi tekanan tinggi, resistensi korosi, tahan aus, umur panjang, lsp.

    Iki digunakake kanthi akeh ing pipa kanthi media korosif kayata metalurgi, tenaga listrik, minyak bumi, industri kimia, udara, gas, gas bakar, pasokan banyu lan saluran.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita