Katup Gerbang SW Karet SW kanggo pipa PVC (GV-Z-14)

Katup Gerbang SW Karet SW kanggo pipa PVC (GV-Z-14)

Fitur

Fitur

Range Produk

Kinerja lan OM

Lamaran

Detil Cepet
Standar desain: DIN
Bahan awak: Wesi mulur GGG50
Wedge: Wesi mulur + EPDM / NBR
Dhiameter nominal: 160MM
Tekanan: PN16
Sambungan pungkasan: soket SW dipasang
Pasuryan: DIN33352 F5
Suhu kerja: -30 ℃ ~ + 125 ℃.
Tes lan pengawasan: API 598.
Katup Gland kelenjar
Ukuran Range Produk: 2 ″ -14 ″ 50mm-355mm
Sambungan: Flange rampung sesuai karo EN1092-1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Bahan Awak sing Kasedhiya: Cast Iron GG25, Iron Ductile GGG40, GGG50
    Kursi Wedge Opsional: EPDM, NBR
    Desain Opsional: DIN / SABS kanthi bedane Dawane pasuryan
    Pilihan Akhir: SW kanggo pipa PVC / pipa PE / pipa HDPE / Pipa Plastik
    Ukuran Range: 50mm- 355mm (2 ″ -14 ″)
    Rentang Tekanan: PN10, PN16
    Warna permukaan opsional: RAL5002, RAL5015. RAL5005, abang Utawa khusus
    Operasi Opsional: Kacang bulat, Handwheel

    • PN10 / 16 / PN25 Katup Gerbang Tangguh Resilient dioperasikake kanthi irisan wesi sing ditutupi EPDM obah jejeg menyang poros aliran liwat batang mesin cacing sing diuripake
    • Sealing ketat 100% bisa dicapai liwat irisan sing ditutupi EPDM sing ngubungi. Lumahing aliran epoxy ditutupi fusi sing diikat
    • Ing saben katup dibukak, aliran ing garis ngresiki permukaan panyegelan, Nyegah rereget lan celengan
    • Kanthi dawa instalasi sing cendhak (DIN 3202 F5), ora ngenggoni papan sing amba
    • Nduweni awak besi mulur lan gagang stainless steel
    • Lumahing njero lan njaba dilapisi epoxy terikat fusion minimal 250 mikron
    • Cocog kanggo nginstal aktuator lan girbox
    • Cocog kanggo digunakake karo aplikasi lemah lan lemah. Bisa dioperasikake karo spindle ekstensi
    • Rating rontog sirah sing endhek banget. Bisa dioperasikake kanthi rating torsi sing luwih murah, ora dibutuhake perawatan

    Banyu Panas, Banyu Kadhemen, Cairan tanpa sifat asem utawa alkalinitas

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita