Lug Dual Plate metal lenggah mriksa Valve API594 CVS-0150-8L

Lug Dual Plate metal lenggah mriksa Valve API594 CVS-0150-8L

Katrangan singkat:

Seri No .: CVS-0150-8L

Cina Logam lenggah mriksa Produsen Katup DEYE Nyedhiyakake Lug 150LBS katup waja tahan karat, API594, Seri EN558 20. -29~ + 425.


  • Fitur

    Range Produk

    Kinerja lan OM

    Lamaran

    Detil Cepet

    Standar desain: API594

    Konstruksi: Katup Priksa Plate Dual

    Bahan awak: Baja tahan karat316

    Cakram: CF8M, SS316

    Kursi: Hard Metal Hard SS31

    Dhiameter nominal: 8 "

    Tekanan: CL150LBS 

    Sambungan pungkasan: lug nganggo kuping

    Pasuryan: DIN3202 ANSI B16.10

    Suhu kerja: -29~ + 425.

    Tes lan pengawasan: API 598.

     

    Range Produk

    Konstruksi Opsional: Cakram Tunggal / Cakram Ganda

    Pilihan Akhir: wafer, flanged

    Segel opsional: Kursi logam / Kursi Tangguh

    Bahan Awak sing kasedhiya: WCB / LCB / LCC / CF8 / CF8M / CF3M / 4A / 5A / Baja Paduan

    Kursi sing kasedhiya: WCB / LCB / LCC / CF8M / CF8 / CF3M / F51 / F53 / STL / PTFE / EPDM / NBR / VITON

    Disk sing kasedhiya: WCB / LCB / LCC / CF8M / CF8 / CF3M / 4A / 5A

    Kasedhiya spring: SS304 / SS316 / 17-7H / Inconel-750X

    Rentang Tekanan: 150LBS-1500LBS, PN10-PN250

    Ukuran Ukuran: 2 "-48" DN50-DN1200mm

     

    Aplikasi:

    Katup digunakake minangka piranti kanggo nyegah medium mili mundur ing pipa industri.

    Sedheng bisa dadi banyu seger, banyu limbah, banyu segara,

     

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Konstruksi Opsional: Cakram Tunggal / Cakram Ganda

    Pilihan Akhir: wafer, flanged

    Segel opsional: Kursi logam / Kursi Tangguh

    Bahan Awak sing kasedhiya: WCB / LCB / LCC / CF8 / CF8M / CF3M / 4A / 5A / Baja Paduan

    Kursi sing kasedhiya: WCB / LCB / LCC / CF8M / CF8 / CF3M / F51 / F53 / STL / PTFE / EPDM / NBR / VITON

    Disk sing kasedhiya: WCB / LCB / LCC / CF8M / CF8 / CF3M / 4A / 5A

    Kasedhiya spring: SS304 / SS316 / 17-7H / Inconel-750X

    Rentang Tekanan: 150LBS-1500LBS, PN10-PN250

    Ukuran Ukuran: 2 "-48" DN50-DN1200mm

    Katup mriksa kupu kanthi otomatis mbukak lan nutup tutup katup kanthi gumantung karo aliran medium kasebut kanggo nyegah arus balik media kasebut. Iki uga dikenal minangka katup aliran mbalik, lan katup tekanan mburi. Katup mriksa kalebu katup otomatis. Fungsi utamane yaiku nyegah arus balik media, kanggo nyegah pompa lan drive motor supaya ora mundur, lan ngeculake medium ing wadhah.

     

     

    Katup digunakake minangka piranti kanggo nyegah medium mili mundur ing pipa industri.

    Sedheng bisa dadi banyu seger, banyu limbah, banyu segara,

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita