Wafer Dual Plate Swing Check Valve CVS-10-14WA

Wafer Dual Plate Swing Check Valve CVS-10-14WA

Katrangan singkat:

Seri No.: CVS-10-14WA

China wafer check Valve Produsen DEYE Nyedhiyakake Logam kursi DIN PN10 katup mriksa stainless steel super duplex kanthi Standar API594, DN350 PN10, Seri EN558 20. -

 


  • Fitur

    Range Produk

    Kinerja lan OM

    Lamaran

     

    Detil Cepet

    Standar desain: API594

    Konstruksi: Katup Priksa Wafer

    Bahan awak: baja tahan karat super dupleks 

    Disc: stainless steel super dupleks

    Kursi: F53 

    Dhiameter nominal: 14 "DN350

    Tekanan: PN10

    Sambungan pungkasan: Wafer

    Pasuryan: DIN3202 ANSI B16.10

    Suhu kerja: -29~ + 425.

    Tes lan pengawasan: API 598.

     

     Range Produk

    Konstruksi Opsional: Cakram Tunggal / Cakram Ganda

    Pilihan Akhir: Lug, flanged

    Segel opsional: Kursi logam / Kursi Tangguh

    Bahan Awak sing kasedhiya: Baja karbon / baja tahan karat / Baja Paduan / SDSS

    Kursi sing kasedhiya: WCB / LCB / LCC / CF8M / CF8 / CF3M / F51 / F53 / STL / PTFE / EPDM / NBR / VITON

    Disk sing kasedhiya: WCB / LCB / LCC / CF8M / CF8 / CF3M / 4A / 5A

    Kasedhiya spring: SS304 / SS316 / 17-7H / Inconel-750X

    Rentang Tekanan: 150LBS-1500LBS, PN10-PN250

    Ukuran Ukuran: 2 "-48" DN50-DN1200mm

     

    Fitur Kinerja:

    Katup katup kanthi otomatis mbukak lan nutup tutup katup gumantung saka aliran medium kasebut, saengga medium kasebut bisa mili menyang sak arah, lan duwe peran penting kanggo nglindhungi mesin lan peralatan pipa saka kerusakan palu banyu. Sajrone proses katup cek, tekanan pengaruh cepet ΔH saka palu banyu bisa uga kaping pirang-pirang luwih dhuwur tinimbang tekanan kerja normal, sing pengaruhe banget tumrap stabilitas kinerja lan reliabilitas kerja sistem. Masalah palu banyu luwih penting. Kanggo nyegah bebaya palu banyu sing didhelikake ing pipa, sawetara struktur anyar lan bahan anyar digunakake ing desain katup priksa supaya karakteristik katup cek bisa digunakake lan kanggo nyuda pengaruh palu banyu.

    Aplikasi:

    Kanthi macem-macem bahan, katup mriksa kupu bisa ditrapake ing banyu, uap, minyak, asam nitrat, asam asetik, media oksidasi, urea lan media liyane


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Konstruksi Opsional: Cakram Tunggal / Cakram Ganda

    Pilihan Akhir: wafer, flanged

    Segel opsional: Kursi logam / Kursi Tangguh

    Bahan Awak sing kasedhiya: WCB / LCB / LCC / CF8 / CF8M / CF3M / 4A / 5A / Baja Paduan

    Kursi sing kasedhiya: WCB / LCB / LCC / CF8M / CF8 / CF3M / F51 / F53 / STL / PTFE / EPDM / NBR / VITON

    Disk sing kasedhiya: WCB / LCB / LCC / CF8M / CF8 / CF3M / 4A / 5A

    Kasedhiya spring: SS304 / SS316 / 17-7H / Inconel-750X

    Rentang Tekanan: 150LBS-1500LBS, PN10-PN250

    Ukuran Ukuran: 2 "-48" DN50-DN1200mm

    Katup katup kanthi otomatis mbukak lan nutup tutup katup gumantung saka aliran medium kasebut, saengga medium kasebut bisa mili menyang sak arah, lan duwe peran penting kanggo nglindhungi mesin lan peralatan pipa saka kerusakan palu banyu. Sajrone proses katup cek, tekanan pengaruh cepet ΔH saka palu banyu bisa uga kaping pirang-pirang luwih dhuwur tinimbang tekanan kerja normal, sing pengaruhe banget tumrap stabilitas kinerja lan reliabilitas kerja sistem. Masalah palu banyu luwih penting. Kanggo nyegah bebaya palu banyu sing didhelikake ing pipa, sawetara struktur anyar lan bahan anyar digunakake ing desain katup priksa supaya karakteristik katup cek bisa digunakake lan kanggo nyuda pengaruh palu banyu.

     

     

     

    Kanthi macem-macem bahan, katup mriksa kupu bisa ditrapake ing banyu, uap, minyak, asam nitrat, asam asetik, media oksidasi, urea lan media liyane.

     

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita