Ukuran gedhe ukuran cek Valve CVS-40-40F

Ukuran gedhe ukuran cek Valve CVS-40-40F

Katrangan singkat:

Seri No.: CVS-40-40F
China ukuran gedhe ukuran cek Produsen Katup DEYE pasokan DN1000 PN40 Katup cek disk tunggal eksentrik kanthi ujung flanged RF, Bahan WC6 Suhu Tinggi -29 ℃ ~ + 595 ℃.


  • Fitur

    Range Produk

    Kinerja lan OM

    Lamaran

    Detil Cepet

    Standar desain: API600 API594

    Konstruksi: Katup priksa disk eksentrik kanthi ujung flange

    Bahan awak: baja karbon WC6

    Cakram: 1.0619

    Kursi: 1.0619

    Diameter nominal: DN1000 40 inci

    Tekanan: PN40 

    Sambungan pungkasan: Flange RF

    Suhu kerja: -29~ + 595.

    Tes lan pengawasan: API 598.

     

    Range Produk

    Bahan Awak sing Kasedhiya: WCB / WC9 / C5 / CF8 / CF8M / CF3M

    Bahan Seal sing kasedhiya: C WCB / WC9 / C5 / CF8 / CF8M / CF3M

    Materi Disc sing kasedhiya: WCB / WC9 / C5 / CF8 / CF8M / CF3M

    Bahan musim semi sing kasedhiya: SS304 / SS316 / Inconel-750X

    Kursi Pilihan: Kursi Logam / Kursi Cepet

    Operasi Opsional: Lever Armed Hammer, Elec. aktuator.

    Rentang Tekanan: 150LBS-300LBS / PN6-PN25 /0.6Mpa-2.5Mpa

    Ukuran Range: 2 "-48" DN50-DN1200.

     

    Fitur Kinerja:

    1. Desain Ekonomis: Bobot sithik lan dawa cekak ngasilake penghematan kanthi biaya dhisikan, persyaratan ruang, lan instalasi yen dibandhingake karo katup priksa jinis swing,
    2. Kerugian Kepala Minimal: Kerugian sirah minimalake kanthi nyedhiyakake jalur aliran sing cendhak, lurus lan meh ora bisa dicegah.
    3. Cakram sing dipasang ing musim semi dirancang kanthi tekanan retak sing sithik banget sing nyuda jumlah energi sing dibutuhake kanggo mbukak katup
    4. Penutupan Cepet kanggo Ngurangi Pethel Banyu: Tutup ditutup kanthi disk sing dibantu kanthi otomatis kanthi spring sing nutup cedhak kecepatan aliran nol - desain disk sing ringan lan ringan nggawe shutdown positif sadurunge pembalikan aliran sing mbantu supaya ombak minimal
    5. Desain Durasi & Berkualitas Tinggi: Katup cek tunggal duwe awak baja karbon sing ngidini kinerja apik ing aplikasi suhu sing luwih dhuwur - unit dicat epoxy

     

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Bahan Awak sing Kasedhiya: WCB / WC9 / C5 / CF8 / CF8M / CF3M

    Bahan Seal sing kasedhiya: C WCB / WC9 / C5 / CF8 / CF8M / CF3M

    Materi Disc sing kasedhiya: WCB / WC9 / C5 / CF8 / CF8M / CF3M

    Bahan musim semi sing kasedhiya: SS304 / SS316 / Inconel-750X

    Kursi Pilihan: Kursi Logam / Kursi Cepet

    Operasi Opsional: Lever Armed Hammer, Elec. aktuator.

    Rentang Tekanan: 150LBS-300LBS / PN6-PN25 /0.6Mpa-2.5Mpa

    Ukuran Range: 2 "-48" DN50-DN1200.

    1. Desain Ekonomis: Bobot sithik lan dawa cekak ngasilake penghematan kanthi biaya dhisikan, persyaratan ruang, lan instalasi yen dibandhingake karo katup priksa jinis swing,
    2. Kerugian Kepala Minimal: Kerugian sirah minimalake kanthi nyedhiyakake jalur aliran sing cendhak, lurus lan meh ora bisa dicegah.
    3. Cakram sing dipasang ing musim semi dirancang kanthi tekanan retak sing sithik banget sing nyuda jumlah energi sing dibutuhake kanggo mbukak katup
    4. Penutupan Cepet kanggo Ngurangi Pethel Banyu: Tutup ditutup kanthi disk sing dibantu kanthi otomatis kanthi spring sing nutup cedhak kecepatan aliran nol - desain disk sing ringan lan ringan nggawe shutdown positif sadurunge pembalikan aliran sing mbantu supaya ombak minimal
    5. Desain Durasi & Berkualitas Tinggi: Katup cek tunggal duwe awak baja karbon sing ngidini kinerja apik ing aplikasi suhu sing luwih dhuwur - unit dicat epoxy

    Gumantung saka bahan omah lan segel, medium bisa kalebu banyu, uap, gas, medium korosif Kualitas, minyak, panganan, obat, lsp. Kisaran suhu kerja medium kasebut antara -196-800C.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita