Single Disc mriksa Valve CVS-040-3W

Single Disc mriksa Valve CVS-040-3W

Katrangan singkat:

Seri No.: CVS-040-3W

Cina Single Disc mriksa Produsen Katup DEYE PN40 DN80 katup waja wafer stainless steel kanthi Standar API594, -29~ + 425.


  • Fitur

    Range Produk

    Kinerja lan OM

    Lamaran

    Detil Cepet

    Standar desain: API600 API594

    Konstruksi: siji-piring, Musim semi dipeksa.

    Bahan awak: Baja tahan karat

    Cakram: Baja tahan karat

    Kursi: Baja tahan karat

    Dhiameter nominal: 3 "DN80

    Tekanan: PN40

    Sambungan pungkasan: Wafer

    Pasuryan: DIN3202 EN558 Series 20

    Suhu kerja: -49~ + 625.

    Tes lan pengawasan: API 598.

     

    Range Produk

    Awak: ASTM A216WCB / LCB / CF8M / 4A / 5A

    Segel: WCB / LCB / CF8M / CF8 / CF3M / PTFE / EPDM / NBR / VITON

    Disc: WCB / LCB / CF8M / CF8 / CF3M / 4A / 5A

    Musim semi: SS304 / SS316 / 17-7H / Inconel-750X

    Desain Opsional: Cakram Ganda / Cakram Tunggal

    Pilihan pungkasan: Wafer, ujung flanged

    Rentang Tekanan: PN6-PN64, 150LBS-300LBS

    Kisaran tekanan: 1/4 "-6"

     

    Fitur Kinerja:

    Katup priksa kupu-kupu siji piring yaiku katup otomatis, utamane kanthi ngontrol arah aliran medium ing pipa dadi siji arah, supaya bisa nyegah medium mili bali ing pipa, ngeculake medium kontainer, lan mesthekake arus balik normal medium. Katup cek kupu duwe karakteristik struktur sederhana, volume sithik, kurang resistensi, lsp., Lan peran penting banget ing sistem proses cairan. Katup mriksa kupu-piring siji kalebu jinis katup kupu-kupu, lan ide desain sing unik lan kaluwihan unik sing digunakake kanthi akeh


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Awak: ASTM A216WCB / LCB / CF8M / 4A / 5A

    Segel: WCB / LCB / CF8M / CF8 / CF3M / PTFE / EPDM / NBR / VITON

    Disc: WCB / LCB / CF8M / CF8 / CF3M / 4A / 5A

    Musim semi: SS304 / SS316 / 17-7H / Inconel-750X

    Desain Opsional: Cakram Ganda / Cakram Tunggal

    Pilihan pungkasan: Wafer, ujung flanged

    Rentang Tekanan: PN6-PN64, 150LBS-300LBS

    Kisaran tekanan: 1/4 "-6"

     

     

    Katup priksa kupu-kupu siji piring yaiku katup otomatis, utamane kanthi ngontrol arah aliran medium ing pipa dadi siji arah, supaya bisa nyegah medium mili bali ing pipa, ngeculake medium kontainer, lan mesthekake arus balik normal medium. Katup cek kupu duwe karakteristik struktur sederhana, volume sithik, kurang resistensi, lsp., Lan peran penting banget ing sistem proses cairan. Katup mriksa kupu-piring siji kalebu jinis katup kupu-kupu, lan ide desain sing unik lan kaluwihan unik sing digunakake kanthi akeh

     

     

    Katup digunakake minangka piranti kanggo nyegah medium mili mundur ing pipa industri.

    Sedheng bisa dadi banyu seger, banyu limbah, banyu segara

     

     

     

     

     

     

     

     

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita