800LBS baja palsu ditemplek katup Gerbang GVF-00800-WF dipasang

800LBS baja palsu ditemplek katup Gerbang GVF-00800-WF dipasang

Katrangan singkat:

No Series.: GVF-00800-WF

Produsen Katup Gerbang Tiongkok DEYE Nyedhiyakake cl800LBS baja ditempa katup Gerbang, API 602, 1-1-1 / 2 Inci ,, RF End, setir tangan, ASME B16.10, -29~ + 425.


  • Fitur

    Range Produk

    Kauntungan

    Aplikasi:

    Detil Cepet

    Standar desain: API 602

    Bahan awak: A105N

    Diameter nominal: 1/2 "3/4" 1 "

    Tekanan: CL800LBS 

    Sambungan pungkasan: RF.

    Pasuryan: ASME B16.10.

    Suhu kerja: -29~ + 425.

    Cara operasi: Handwheel

    Tes lan pengawasan: API 598.

    Katup Desain BB / WB OS & Y

    Katup gerbang flange sing dipasang

     

    On request

    Bahan sing kasedhiya: CS, SS, baja campuran. A105N, A350LF2, SS304, SS316, F53, F51, BRONZE

    Batang / batang opsional: A182F6A, A182F304, A182F316, SAF2507, SAF2205

    Seal / Kursi opsional: Stelite, STL, 2CR13, SS304, SS316 / F51 / F53

    Potong 1 #, Potong 5 #, Potong 8 #, Potong 10 # Potong 12 #

    Sambungan Akhir Opsional: BW, Flanged, utas.

    ASME B 16.5, ASME 16.47, ASME B 16.25, B16.11

    Rentang diameter ukuran: 1/2 ″ ~ 4 ″ (DN15 ~ DN50).

    Rentang Rating: 150lbs ~ 2500lbs (PN16 ~ PN420).

    Desain Khusus bisa dirundingake.

     

    Kauntungan

    1. Penempaan panas katup baja sing ditemplek nambah rekristalisasi lan refinement gandum, saéngga bisa promosi bahan kasebut kanggo nggayuh kekuwatan lan keseragaman maksimal.

    2 Gandum ngubengi kontur awak katup kanggo nyuda lemes logam.

    1. Awak katup palsu ngilangi cacat internal lan nggabungake struktur logam kanggo entuk kinerja sing paling apik.
    2. Tekanan eksternal minangka masalah paling gedhe kanggo pengaruh antara biji-bijian, nanging nyemprot nyuda kedadeyan iki kanthi nyata, lan bisa nambah umur katup baja palsu.
    3. Kontrol konsistensi dimensi tutup penempaan mati katup baja palsu ora ana cacat sing disebabake dening pamindhahan casting.

    Aplikasi:

    Minyak bumi, industri kimia, gas cair, sistem uap ketel, pembangkit listrik, lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Bahan sing kasedhiya: CS, SS, baja campuran. A105N, A350LF2, SS304, SS316, F53, F51, BRONZE

    Batang / batang opsional: A182F6A, A182F304, A182F316, SAF2507, SAF2205

    Seal / Kursi opsional: Stelite, STL, 2CR13, SS304, SS316 / F51 / F53

    Potong 1 #, Potong 5 #, Potong 8 #, Potong 10 # Potong 12 #

    Sambungan Akhir Opsional: BW, Flanged, utas.

    ASME B 16.5, ASME 16.47, ASME B 16.25, B16.11

    Rentang diameter ukuran: 1/2 ″ ~ 4 ″ (DN15 ~ DN50).

    Rentang Rating: 150lbs ~ 2500lbs (PN16 ~ PN420).

    Desain Khusus bisa dirundingake.

    Penempaan panas katup baja sing ditemplek nambah rekristalisasi lan refinement gandum, saéngga bisa promosi bahan kasebut kanggo nggayuh kekuwatan lan keseragaman maksimal.

    Gandum ngubengi kontur awak katup kanggo nyuda lemes logam.

    Awak katup palsu ngilangi cacat internal lan nggabungake struktur logam kanggo entuk kinerja sing paling apik.

    Tekanan eksternal minangka masalah paling gedhe kanggo pengaruh antara biji-bijian, nanging nyemprot nyuda kedadeyan iki kanthi nyata, lan bisa nambah umur katup baja palsu.

    Kontrol konsistensi dimensi tutup penempaan mati katup baja palsu ora ana cacat sing disebabake dening pamindhahan casting.

    Minyak bumi, industri kimia, gas cair, sistem uap ketel, pembangkit listrik, lsp.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita