GGG50 Priksa Valve CV-H-001-1

GGG50 Priksa Valve CV-H-001-1

Katrangan singkat:

Model No. CV-H-001-1
China Tilting mriksa produksi katup pasokan besi ulur Tilve katup tutup karo silinder hidrolik DAMPER, ANSI 150LBS. Suhu: -30 ℃ - + 350 ℃


  • Fitur

    Fitur

    Range Produk

    Kinerja lan OM

    Lamaran

    Detil Cepet
    Standar desain: ANSI
    Bahan awak: wesi ulet
    Dhiameter nominal: 4 ″
    Tekanan: 150LBS
    Sambungan pungkasan: RF. Flange
    Pasuryan: EN558 Series 14
    Suhu kerja: -30 ℃ ~ + 350 ℃.
    Tes lan pengawasan: API 598.
    Katup Priksa disk Eksentrik
    Sambungan: Flange rampung sesuai karo ASME B16.5 EN1092-1
    Wêdakakêna Epoxy dilapisi ing njero lan njaba 250Microns
    FBE lumahing 250Mincron.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Bahan Awak sing Kasedhiya: Cast Iron GG25, Iron Ductile GGG40, GGG50
    Bahan Cakram sing kasedhiya: Wesi ulet, Gangsa
    Cincin Kursi Pilihan: Kuningan, Gangsa, SS304, SS316, EPDM
    Desain Opsional: DIN / BS / ANSI kanthi bedane dawa ngadhepi rai
    Opsional Ends: BS4504 / EN1092-1 PN16 / ANSI B16.5 RF
    Ukuran Ukuran: DN100-DN1200 4 ″ -48 ″)
    Kisaran tekanan: PN10, PN16, PN20 (150LBS)
    Warna permukaan opsional: RAL5002, RAL5015. RAL5005, abang, ireng. Utawa disesuaikan

    • Tilve Check Valve, nalika ngidini aliran bisa pindhah menyang arah aliran sing dipengini, mungkasi aliran nalika kena aliran bali
    • Kanthi wiwitan gerakan ing arah aliran sing ditetepake ing sistem, disk bakal ninggalake bagean aliran kanthi muter ing poros lan ngidini aliran bisa liwat.
    • Nalika aliran mandheg, disk lenggah ing kursi penyegelan mesin kanthi meksa bobot ekstra lan njaga segel 100% kenceng.
    • Awak lan disk bisa diprodhuksi kaya besi cor lan besi saluran lan kursi penyegelan diprodhuksi saka baja tahan karat
    • Sistem rem hidrolik bisa dipasang menyang unit cakram sing luwih cedhak yen dibutuhake ing proyek kasebut.
    Tingkat penutupan bisa dikontrol amarga katup miring karo sistem rem hidrolik lan sistem rada mudhun menyang posisi statis. Peralatan instalasi dilindhungi saka kekuatan pengaruh.

    banyu, uap, minyak, sistem pompa

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita